UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 3 no 4
Re: kā uzbūvēt ekstrēmi lētu pagrabiņu dārzeņiem?
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 18/05/2009 17:50

Jātiecas uz mitrumu >90% ir. Labam pagrabam avots pa vidu tekot...

Autors: Jazeps ()
Datums: 18/05/2009 18:54

nu šis gan tad ir viltīgi.
izmeklējām vietu bez āderēm, bet tas sanāk, ka labāk ņemt un taisni uz ūdens āderu krustpunkta to pagrabu taisīt?

Autors: Jaazeps ()
Datums: 18/05/2009 19:10

[www.nepanewsletter.com]
šo to jau atrast var ja pameklējās. katrā ziņā, vērts ir, pirms būvēšanas izstudēt to lietu smalki.
[www.earth-house.com]

Autors: EjTakTu ()
Datums: 18/05/2009 22:13

Ekstrēmi lēti ir bez pagraba būvēšanas. Kartupeļus liek ķirpās. Ābolus vislabāk uz bēniņiem pūralādē, salmos. Var arī citās ēkās, kur t nenokrīt zem 0 grādiem. Kur kāpostus bāzt gan nezinu. Nāksies skābēt, tad jau vieglāk ;)

Autors: Jaazeps ()
Datums: 18/05/2009 22:56

- nu šito variantu gan es neapskatu.

Datums: 19/05/2009 08:16

to Jazeps 18:54
Neesmu "āderu" specs, tomēr vai ir pamats apgalvot, ka ūdens tecēšana cauri pagrabam vai sūkšanās no grunts augšup vienmēr korelēs ar yin polaritātes ģeopatogēno zonu? Gluži otrādi, esmu lasījis, ka pagrabu tāpat kā pavardu (un pat aku - [spats.lv] ) esot jāliek uguns (yang) "āderu" krustojumā. No otras puses diez vai abas "uguns āderes", ja tādas atradīsies, būs pietiekami platas, lai to platuma reizinājuma kvadratūrā noglabātu daudz vairāk par vienu kāpostu mucu...

Autors: aaaa ()
Datums: 19/05/2009 09:11

Tas Špats ir labais, nezinu, man gan mute neveras viņu par prof. saukt, jo nezinu kas un cik ir jāsalietojas, lai šitādus murgus sarakstītu.

Datums: 19/05/2009 10:53

Špats ir normāls dzērveņu onka.
Pēdējā gada laikā es gan arī viņa publikācijas sāku uztvert nopietnāk.

Autors: Jazeps ()
Datums: 19/05/2009 22:15

Ansis Andris Špats ir ļoti ok. būtu vairāk šādu gudru cilvēku, visiem būtu labāk:)

nuja, tur jau tā problēma, ka uguns āderes ir šauras. savukārt vai prāta darbs likt uz ūdens āderu krustpunkta? slapjumu var dabūt kaut ar šļūteni un automātisku padevi regulāri lejot peļķi uz grīdas.

savukārt āderes - ka nesanāk tā, ka āderes veicina, rosina visus procesus pūšanas, pelēšanas utml?

pagaidām nosliecos uz to, ka ja par 70ls var dabūt 8 kubikmetrus grants, tad jau būs jāatļaujas lēnā garā sačibināt kāds feināks (nehaļavnijs) pagrabiņš, ar velves griestiem utml:)

Datums: 20/05/2009 09:16

It kā "negatīvās" (yin) veicinot pūšanu un tādās vietās jāliekot kompostkaudzes un attīrīšanas iekārtas. Vai "pozitīvās" vienmēr ir šauras, nezinu gan. Vismaz reiz pie "Latvijas Baikāla" - Cieceres ezera - man it kā rādīja vairākus metrus platas "plusīgās". Es gan neesmu nekāds kalibrētais rīkstnieks un varbūt tas viss nav taisnība...
Špata rakstā minētie Dolacis-Valdmanis-Kalniņš savā slavenajā grāmatā polaritāti nepiemin vispār. Dolacis ir teicis, ka neesot bijis pamata ieviest šādu jēdzienu/dalījumu. "Katram latvietim savas āderes" - cik ir dzirdēts par kādiem tipa latviešu rīkstnieku saietiem, viņi tur plēšoties kā traki un arī presē publicētie raksti no katra nāk citādi...

Pašreizējā: 3 no 4

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   **        ***   **  **     **  **     ** 
 **    **   **        ****  **  **     **  **        
 *********  **        **  ****  **     **  **     ** 
       **   **        **   ***  **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727