UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Vēlreiz par shindeļiem
Autors:
jumtnieks
()
Datums: 03/06/2009 21:16
Jautājums sekojošs:
esmu nobriedis nomainīt mājai jumtu un izleemis ka tas varētu būt kautkas ni shindeljiem, biju nosliecies uz Katepal razhojumiem bet sazvanot izplatiitaajus izraadas ka viss jaapasuuta un jaagaida, bet uz vietas esot Tegola kas esot identisks peec kvalitaates.Jautaajums vai kaads par ko pakomenteet par Katepal, Tegola, vai varbūt NBP
Esmu tagad nedaudz apjucis...
esmu nobriedis nomainīt mājai jumtu un izleemis ka tas varētu būt kautkas ni shindeljiem, biju nosliecies uz Katepal razhojumiem bet sazvanot izplatiitaajus izraadas ka viss jaapasuuta un jaagaida, bet uz vietas esot Tegola kas esot identisks peec kvalitaates.Jautaajums vai kaads par ko pakomenteet par Katepal, Tegola, vai varbūt NBP
Esmu tagad nedaudz apjucis...
Re: Vēlreiz par shindeļiem
Autors:
andisk26
()
Datums: 04/06/2009 09:04
es pirms pus gada uzliku katepal šindeli, pirku pa 4.50, arī to ko gribēju nebija uz vietas, bet izdevās piemeklēt citu toni. Leišu šindeli meistari nobrāķēja, teica ka esot pilnīgs mēsls, IKO esot tas labākais, bet pa cenām to nepavilku.
Autors:
jumtnieks
()
Datums: 04/06/2009 10:53
Nu man piedāvā Katepals pa 4.60, bet tur mosh veel novienoshos par kaadu atlaidi un varbuut ir veerts suutiit un gaidiit....Pārstaavis gan saka ka Tegola arii esot ok, cena gan leetaaka drusku un cik papeetiiju tad Tegola ir uz shindelja liimsviitras bet Katepal noklats viss shindelis ar to liimkaartu...
Autors:
andisk26
()
Datums: 04/06/2009 13:04
Par tegola nezinu, bet tad kad pirku šie jau teica ka tuvākajā laikā pacelšot cenas.