UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Palīdziet ar padomu āra baseina izveidei
Autors:
daireens
()
Datums: 17/07/2009 10:57
Palīdziet ar padomu āra baseina izveidei. Baseinu betonēsim, bet nezinam ko pievienot pie javas, lai būtu hidroizolācija un ar ko grūntēt pēc tam betonu...
Re: Palīdziet ar padomu āra baseina izveidei
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 17/07/2009 13:23
[www.polyline.lv]
Offtopiks - vai nav bijuši gadījumi, kad:
a) pilnam baseinam aizsalstot tiek salauztas baseina malas;
b) tukšu baseinu gruntsūdeņi paceļ gaisā kā garāžu bedru kesonus?
Offtopiks - vai nav bijuši gadījumi, kad:
a) pilnam baseinam aizsalstot tiek salauztas baseina malas;
b) tukšu baseinu gruntsūdeņi paceļ gaisā kā garāžu bedru kesonus?
Autors:
max-fas
()
Datums: 31/07/2009 21:32
www.maxit.lv
Deitermann baiseinu hidroizolēšanas sistēma - nav dārgi un droši, varēs arī paši uztaisīt. Tikai ar piedevu betonam nepietiks, un arī nevajag tam naudu tērēt, labāk ieguldīt to normālā hidroizolācijas slānī.
Deitermann baiseinu hidroizolēšanas sistēma - nav dārgi un droši, varēs arī paši uztaisīt. Tikai ar piedevu betonam nepietiks, un arī nevajag tam naudu tērēt, labāk ieguldīt to normālā hidroizolācijas slānī.
Autors:
Riģipsis
()
Datums: 01/08/2009 09:53
Betonam nevajag jaukt neko, izņemot armatūra jāliek pēc aprēķina- vertikālā un horizontālā.
Pirms klājuma, vai nu tās ir flīzes vai plastikāts, jāveido hidroizolācijas slānis.
Nav svarīgi kādas firmas ražojums,ja ņemsiet skaļu nosaukumu , maksāsiet par reklāmu.
Tāda hidroizolācija ir visiem sevi cienošiem gatavo maisījumu ražotājiem.
Es savam baseinam ņēmu Kreisel Dichtungsschlaemme- hidrizolācijas javu, uz dūņu bāzes ar cementa saistvielu.
Pārsvarā vācu ražojumi, rezultātā siena un grīda veido tādu kā kristalizētu bruņu vairogu. Tas starp citu nav lēts, maiss maksā ap 9=10 Ls/ 25 kg.
Vēl ražotāji iesaka lietot gruntis, pēc sava kataloga, kas arī maksā.
Latvijā tirgo arī Baumit DichtungsSchlaemme no Austrijas.
Maxit (Saint=Gobain) saucas Deitermann Superflex D1.
Baseins nav lēts prieks, man tas maksāja ap 10K Ls.
Pirms klājuma, vai nu tās ir flīzes vai plastikāts, jāveido hidroizolācijas slānis.
Nav svarīgi kādas firmas ražojums,ja ņemsiet skaļu nosaukumu , maksāsiet par reklāmu.
Tāda hidroizolācija ir visiem sevi cienošiem gatavo maisījumu ražotājiem.
Es savam baseinam ņēmu Kreisel Dichtungsschlaemme- hidrizolācijas javu, uz dūņu bāzes ar cementa saistvielu.
Pārsvarā vācu ražojumi, rezultātā siena un grīda veido tādu kā kristalizētu bruņu vairogu. Tas starp citu nav lēts, maiss maksā ap 9=10 Ls/ 25 kg.
Vēl ražotāji iesaka lietot gruntis, pēc sava kataloga, kas arī maksā.
Latvijā tirgo arī Baumit DichtungsSchlaemme no Austrijas.
Maxit (Saint=Gobain) saucas Deitermann Superflex D1.
Baseins nav lēts prieks, man tas maksāja ap 10K Ls.