UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
kalkja cementa javas atiecibas??
Autors:
Guinness
()
Datums: 27/08/2009 09:01
esmu piemirsis kaadaas atiecibas jaaliek kalkis-cements-smiltis,sen nebiju stradaajis un tagad haltuuru dabuuju negribaas izgaazties kad ir aizmirstas atieciibas!! :/
luudzu paliidziet.
un veelviens jautaajums nez pimo kaartu taisiit stipraaku nekaa otro?
luudzu paliidziet.
un veelviens jautaajums nez pimo kaartu taisiit stipraaku nekaa otro?
Re: kalkja cementa javas atiecibas??
Autors:
ints45
()
Datums: 27/08/2009 11:59
varēji joka pēc pierakstīt ko tad taisies darīt - apmest, mūrēt vai betona kaķīšus taisīt. Vispār jau kārtīgi haltūristi eļļā nem!!!ž, bet pērk gatavus sausos maisījumus maisos(tādi arī tagad ir)
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
()
Datums: 28/08/2009 07:54
No apreaksta skaidrs, ka taisīsi apmetumu, jo minēji divas kārtas. Es gan atbalstu javas taisīšanu uz vietas, ja piemērotas smiltis vai granti nav tālu jāved.
Principā cementa daudzumu apmetumam vajadzētu ne vairāk kā 10..15%, kur klasiskā izpratnē apmetuma sastāvs attiecībās no 1:2,5...4. Pirmajai kārtai vēlams izmantot rupjāku smilti un var nedaudz pielikt cementu ~5..10%, bet tas nav obligāti, labāk sienu nogruntēt. Otrajai kārtai smilts sijājama, lai uzrīvējot neveltos akmentiņi.
Apmetums noturams mitrs vismaz 3 nedēļas, tad lēni žāvējams.
Principā cementa daudzumu apmetumam vajadzētu ne vairāk kā 10..15%, kur klasiskā izpratnē apmetuma sastāvs attiecībās no 1:2,5...4. Pirmajai kārtai vēlams izmantot rupjāku smilti un var nedaudz pielikt cementu ~5..10%, bet tas nav obligāti, labāk sienu nogruntēt. Otrajai kārtai smilts sijājama, lai uzrīvējot neveltos akmentiņi.
Apmetums noturams mitrs vismaz 3 nedēļas, tad lēni žāvējams.
Autors:
guinness
()
Datums: 30/08/2009 22:26
taa arii dariisism un taisiisim uz vietas,meshalka ir,smiltis buus nekaadu probleemu,saimnieks grib kalkji lai iet kalkjis,taa teikt kas maksaa tas pasuuta muuziku.
to nu kad ir gatavie maisijumi Int tas gan baigais joks tev sanaaca,nenosmieties :/nez kaa veel var piemirst atieciibas kaa straadaajot ar gataviem maisijumiem,godiigi sakot esmu prieciigs par to kad dabuushu pastradaat ar vecaam metodeem.
paldies Ivar par info..
to nu kad ir gatavie maisijumi Int tas gan baigais joks tev sanaaca,nenosmieties :/nez kaa veel var piemirst atieciibas kaa straadaajot ar gataviem maisijumiem,godiigi sakot esmu prieciigs par to kad dabuushu pastradaat ar vecaam metodeem.
paldies Ivar par info..