UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Pārdod :  Building.Lv Forums
Koka karkasa dzīvojamās mājas
Autors: ZS (193.111.245.---)
Datums: 28/02/2005 14:07

Koka karkasa dzīvojamās mājas ar sendvič tipa siltinātiem koka paneļiem, pirtis, celtniecības vagoniņi uz pasūtījumu.

Rūpnieciski ražotas koka karkasa mājas standarta komplekta projekts, izgatavošana, piegāde, montāža uz monolītiem betona pamatiem izmaksas ir līdz 150,00 LVL (ar PVN) par 1kv.m.
Standarta komplekts ietver koka karkasu, siltinātus koka sienu un griestu paneļus, 1. stāva plānojumu un koka apdari (mansardas apdare un plānojums pēc pieprasījuma), siltināti sienu un griestu koka paneļi (koks/hidroizolācija/siltinātājs/hidroizolācija/koks), jumta segums, dubultie koka pakešu logi, koka durvis, grīdas segums no priedes koka dēļiem, durvju un logu aiļu apdares elementi, grīdas līstes (citi apdares elementi pēc pieprasījuma).
Griestu augstums 1.stāvā – 2,45 m., mansardai – 2,1-2,4 m.
Mājas izmēri un plānojums iespējams dažāds, ievērojot rūpnieciskās iespējas un zināmus standartus.
Pasūtījuma projekta izstrāde, izgatavošana, piegāde, montāža uz betona pamatiem aizņem līdz 4 mēnešiem (neatkarīgi no gadalaika).
Papildus iespējama mājas dekoratīvā apdare, papildus siltināšana, inženiertehnisko komunikāciju izbūve, vājstrāvas (LAN, SAT, audio/video), kā ari sprieguma tīklu montāža, cita iekšējā apdare utt. pēc pasūtītāja vēlmēm un iespējām.
Dzīvojamās mājas ir ekoloģiskas, ekonomiskas, izturīgas un piemērotas dzīvošanai uzreiz pēc montāžas. Tās var viegli paplašināt, veicot piebūves, neieguldot lielus līdzekļus.
Detalizētas informācijas saņemšanai rakstiet zs_kalnmalas@#$%&inbox.lv
Interesentiem tiks izsūtītas fotogrāfijas ar mājas ārējo un iekšējo izskatu uzreiz pēc montāžas un pēc dekoratīvās apdares, kā arī cita nepieciešamā informācija.

Re: Koka karkasa dzīvojamās mājas
Autors: ZS (193.111.245.---)
Datums: 01/03/2005 17:35

[foto.inbox.lv] - majas pec uzstadishanas

[foto.inbox.lv] - majas pec apdares

[foto.inbox.lv] - projekti 12-100 kv m

[foto.inbox.lv] - projekti 100-150 kv m

[foto.inbox.lv] - projekti virs 150 kv.m

Autors: Māris T (---.kc.lv)
Datums: 11/03/2005 13:50

man ir 2500Ls, vajag 30-35m2 pagaidu mājiņu, bez pamatiem (betona blokus pats atvedīšu un nolikšu) stāvoklī "pad zamok", tas ir ar normālu (funkcijas pildošu, var būt ne pārāk estētiska) apdari, podu, duškabīni, izlietnēm, boileri. elektroinstalāciju likšu pats.
ja būsiet labi keksi, uzticēšu arī kanalizācijas izbūvi pie mājas ar nosēdakām.
ir ko piedāvāt?
Piedāvājumus gaidu mailā.
Tādus, kur par 2 cilvēku nedēļas darbu tiek prasīts 1500-2000Ls, variet nesūtīt - esmu normāls LV iedzīvotājs, kas nesastāv deputātos vai padomēs, attiecīgi, nepelnot 1000Ls mēnesī. Pie šādām darba izmaksām izdevīgāk ir darbā 2 cilvēkiem paņemt bezalgas atvaļinājumu uz mēnesi (zaudējot maksimums 500-800Ls) un izdarīt visu pašam (ietaupot 1000-1200Ls - starpība starp celniekiem maksājamo un neiegūto algu). Tā ka - piedāvātāji - esiet ka nu reāli.
Lohotronu aktīvisti, kas šo piedāvāja man paveikt par 2000Ls + materiāli vai 5-6 tūkstoši par visu - varat netērēt laiku!
Par taadu naudu var ielikt kapitālai mājai pamatus un pirmo stāvu uzsliet, ja dara visu ar prātu un rēķinot līdzi - tas ir - dara to, kas celtniekam jādara un ar ko viņi maizīti pelna.

Autors: Māris T (---.kc.lv)
Datums: 11/03/2005 13:54

man ir 2500Ls, vajag 30-35m2 pagaidu mājiņu, bez pamatiem (betona blokus pats atvedīšu un nolikšu) stāvoklī "pad zamok", tas ir ar normālu (funkcijas pildošu, var būt ne pārāk estētiska) apdari, podu, duškabīni, izlietnēm, boileri, krāsniņu apkurei. elektroinstalāciju likšu pats.
ja būsiet labi celtnieki, uzticēšu arī kanalizācijas izbūvi pie mājas ar nosēdakām (izrakt bedri, salikt grodus, uztaisīt iesūcināšanas izvadu, nosiltināt, nomaskēt un aizbērt visu)
ir ko piedāvāt?
Piedāvājumus gaidu mailā.
Tādus, kur par 2 cilvēku nedēļas darbu tiek prasīts 1500-2000Ls, variet nesūtīt - esmu normāls LV iedzīvotājs, kas nesastāv deputātos vai padomēs, attiecīgi, nepelnot 1000Ls mēnesī. Pie šādām darba izmaksām izdevīgāk ir darbā 2 cilvēkiem paņemt bezalgas atvaļinājumu uz mēnesi (zaudējot maksimums 500-800Ls) un izdarīt visu pašam (ietaupot 1000-1200Ls - starpība starp celniekiem maksājamo un neiegūto algu). Tā ka - piedāvātāji - esiet ka nu reāli.
Lohotronu aktīvisti, kas šo piedāvāja man paveikt par 2000Ls + materiāli vai 5-6 tūkstoši par visu - varat netērēt laiku!

Autors: Kurmis (193.111.245.---)
Datums: 12/03/2005 19:40

Tas laikam bija joks?
Nu bet vienalga labais:) Tas tak ir liels gods, ja uzticees kanalizacijas izbuuvi!!!

Autors: Nju-nju (62.84.13.---)
Datums: 13/03/2005 14:14

Tā nemaz nav lēta cena, lētāk sanāk mūrēt sienas no AEROC. Cik esmu sakskāries ar paneļu mājām, tad teikšu Jums tā - tādas sērociņu kastītes vien ir. Visa tā konstrukcija uz puņķiem turās. Tas ir tā kā dzīvot padomju laika sekcijā, vienreiz saliec un tad labāk klāt neskaries.
Spriežot pēc ZS norādītajām cenām, tad tas varētu būt kādas kārtējās Krievijas firmas piedāvājums, jo ES šīs cenas (saprotams kvalitātes un izmantoto materiālu dēļ)ir augstākas. Taču man kā ilgadējam celtniekam nav nekādas uzticības Krievijas produktam + nav nekādas garantijas, ka Pasūtītājs iemaksājot avansu šo māju saņems, jo plašā Krievzeme ir tāda.
Bez tam, vai uz šo produkciju ir atbilstības sertifikāts, piemēram uz siltināmo materiālu? Vai šīs konstrukcijas izturība ir pārbaudīta? Kāda garantija tiek dota uz pašu konstrukciju? Vai piegādātājs, kas reklamē šo produktu ir apdrošinājis savu risku, ja nu kāda māja nobrūk? Vai Pasūtītājam būs jāmaļas kā pa dzirnavām un tas tiks sūtīts pie Ražotāja uz kādu no NVS valsti?

Un kas gan ietilpst cenā līdz 150 Ls/m2. Lielākās izmaksas jau sastāda tādas lietas kā:
1) komunikāciju piesaiste dzīvojamai mājai (kanalizācija, ūdens, apkure u.c.);
2)iekšējā apdare;
3) ārējā apdare;
4) u.c., kas neietilpst cenā.
Tad parēķiniet, cik reāli Jums izmaksās šī māja?

Bez tam pēc pieredzes teikšu, ka šajā cenā ir iekļauti visprastākie materiāli - gan jumta segums, gan logi utt., bet vai Pasūtītājs tādu gribēs, ja nē, tad maksā vēl, tā jau tās cenas vienēr uzlec.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   **     **  ********  ********  **    ** 
 **     **  **     **  **        **    **  **   **  
 **     **  **     **  **            **    **  **   
        **   **   **   **          **      **  **   
 **     **    ** **    **          **      **   **  
  *******      ***     **          **      **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727