UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Par telpu tīrīšanu :  Building.Lv Forums

Uz jautājumiem atbild uzņēmuma Extra Serviss vadītājs Nauris Legzdiņš.
Smaka telpā
Autors: palau ()
Datums: 14/05/2010 12:05

Nesen noīrēju divistabu dzīvokli. Viss būtu labi, tikai vienā iztabā laiku pa laikam parādās nepanesama urīna smaka - sevisķi pirms lietus. Mazgājām grīdas ar visiem iespējamiem mazgāsanas līdzekļiem. Atsevišķi ņemot, neož ne grīda, ne mēbeles, ne tapetes. Bet smaka parādās gaisā. Ko darīt?

Re: Smaka telpā
Autors: Eksperti ()
Datums: 03/09/2010 11:20

Jā, šī ir diezgan sarežģīti novēršama problēma. Vienkāršākais variants ir izsmidzināt dzīvoklī speciālu līdzekli, kas paredzēts šādu aromātu nomākšanai, bet diemžēl tas ir jāveic regulāri. Tas nenovērsīs cēloni, bet sekas, kuras ik pa brīdim no jauna parādīsies.
Varat mēģināt atrast šo "aromāta" avotu un tad vai nu veikt kārtīgu tīrīšanu vai nomainīt ( mēbeli, paklāju ). Ja cēlonis ir meklējams mīkstajās mēbelēs, tad arī kārtīga tīrīšana var nepalīdzēt, jo mēbeles ne vienmēr ir iespējams tik dziļi iztīrīt, paklāju gan var iztīrīt.
Urīna smaka ir viena no noturīgākajām un pie atbilstošas temperatūras un mitruma pakāpes tā atkal un atkal parādās.
Viena no tautas metodēm:
1.Viens veids, kā atbrīvoties no sliktas smaržas ir izveidot sodas un ūdens pastu. Ierīvēt maisījuma skartajā zonā. Tad izmanto balto etiķi pār to. Pēc tam ar tīru dvieli nosusiniet mitrumu. Atkārtojiet šo procesu vēlreiz, bet ne vairāk kā divas reizes, kā jūs varētu sabojāt audumu, ja atkārtosiet procesu vairākas reizes. Noskalojiet ar ūdeni. Labākais, ja jūs varat atstāt
audumu saulē vai arī varat izmantot matu žāvētāju. Etiķa smarža būs jūtama ne vairāk kā divas dienas, un pēc tam urīna smaka izzūd. 100% šo problēmu atrisina remonts.



Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.