Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Krāsot krāsni

Autors Everts 
Everts
Krāsot krāsni
23/08/2010 12:30
Ar kādu krāsu nokrāsot laukos krāsni? Agrāk krāsota tādā sudraba krāsā?
Re: Krāsot krāsni
24/08/2010 09:19
Krāsns krāsošanai lieliski noder sienu krāsošanai paredzētās ūdens bāzes krāsas. Vienīgi būtu ieteicams izvēlēties stiprākās un nodilumizturīgākās krāsas ar pusmatētu spīdumu, lai virsmas kopšana un mazgāšana neradītu raizes. Es ieteiktu izvēlēties krāsu LUJA (TIKKURILA) kā arī INTERIOR vai INTERIOR EXTRA (VIVACOLOR).
Ūdens dispersijas akrilāta krāsas iztur 85 - 90 grādu temperatūru, kas ir pilnīgi pietiekami krāsns virsmai.
Ja ļoti vēlaties augstāku temperatūras izturību (120 grādi), tad krāsojiet ar alkīda krāsu VIVATOP (VIVACOLOR). Visas krāsas, protams, var notonēt jebkurā tonī.
Ja krāsns tiek pārkurināta, tas ir ļoti bīstami pašai krāsnij, un no ugunsdzēsējiem esmu dzirdējis atziņu, ka ir ļoti labi, ja krāsa to parāda. Bīstamajās vietās uz sildvirsmas krāsa maina savu toni un izskatu, tādā veidā mūs laikus brīdinot par draudošajām ugunsbriesmām.
Ja Jūs sakāt, ka Jūsu gadījumā krāsns ir bijusi sudraba krāsā, tad droši vien tā ir apšūta ar skārda loksnēm. Tad, vietas, kur atklājas tīrs metāls, pirms krāsošanas neaizmirstiet vispirms gruntēt ar pretkorozijas gruntējuma krāsu KORROSTOP (VIVACOLOR).
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'