UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Par malku, malkas iegādi :  Building.Lv Forums

Uz jautājumiem par malku, malkas iegādi atbild SIA SausaMalka.lv vadītājs Raitis Vilciņš.
Cik daudz
Autors: Annija ()
Datums: 01/12/2009 14:54

Uzstādījām krāsni šogad.
Gribu zināt cik minimālais ir jaiepērk malka, lai pietiktu visai ziemai.

Re: Cik daudz
Autors: Eksperti ()
Datums: 04/12/2009 19:19

Vispirms atvainojos par novēlotu atbildi - parasti atbildam dienas vai divu laikā.

Daudzmaz precīza atbilde uz Jūsu jautājumu būtu iespējama tad, ja būtu zināmas kādas detaļas par apsildāmajām ēkām, to siltuma zudumiem, platībām, vēlamo temperatūru, apkures katlu un sistēmu kā tādu, u.c. Jūs varat saņemt laipnu un izsmeļošu konsultāciju, piezvanot pa tālruni, kas norādīts sausamalka.lv mājaslapā. Nelielam ieskatam varu piedāvāt dažus piemērus no klientiem, lietojot mūsu piegādāto malku.
>Mazākais konstatētais daudzums ir 5m3 (kraujmetri), izlietots vienā kurtuvē sezonas laikā, ar gaisa palīdzību apsildot pastāvīgi apsildot vienistabas dzīvokli, bez karstā ūdens sagatavošanas.
>Renovētas lauku mājas apsildīšanai sezonā patērēti ap 20m3 malkas, tos sadedzinot 6 kurtuvēs, no kurām 1 ir jauna podiņu krāsns, 2 jaunas ķieģeļu krāsnis, 1 ar šamota paneļiem oderāta tērauda ilgdegšanas krāsns, 2 čuguna taupības krāsniņas. Ūdens sildīšana ar elektrību.
>200m2 mājas, 80m3 pirtsmājas un 15m2 darbnīcas apsildīšanai ar vienu mākslīgās ventilācijas ilgdegšanas tērauda katlu un 2m3 akumulatoriem sezonas laikā patērēti ap 40m3 malkas.

Vislielāko ietaupījumu panāksiet, ja izvēlēsieties maksimālo malkas daudzumu, ko piegādātājs vienā reizē var atvest, piemēram 10+-2m3, un uzreiz vienosieties par kopējo daudzumu un atlaidēm otrajai un turpmākajām kravām.



Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.