UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Par malku, malkas iegādi :  Building.Lv Forums

Uz jautājumiem par malku, malkas iegādi atbild SIA SausaMalka.lv vadītājs Raitis Vilciņš.
Izdevīgākā malka
Autors: taupa ()
Datums: 14/07/2009 15:55

Man vajadzīgs visekonomiskākais kurināmā variants kamīnkrāsnij Regina. Kurtuves izmēri: 60x45x45 cm. vai izdevīgāka ir malka vai briketes? Ja malka, tad kāda.

Re: Izdevīgākā malka
Autors: Eksperti ()
Datums: 15/07/2009 10:50

Pirmkārt, ieteiktu pajautāt arī krāsns tirgotājam, kāds ir paredzētais pamata kurināmais.
Spriežot pēc tirgotāja mājaslapā norādītās informācijas, tā ir ilgdegšanas krāsns gaisa apsildei ar pavisam nelielu siltuma uzkrāšanas efektu. Šādām krāsnīm izdalīto siltuma daudzumu laika vienībā var regulēt ar gaisa padevi un kurtuves uzpildīšanas pakāpi. Ja Jūs to izmantosiet maksimālās norādītās platības apsildei, tad visdrīzāk izdevīgākās būs kokskaidu briketes. Ja telpa ir mazāka un/vai ar ļoti maziem siltuma zudumiem, tad var gadīties, ka ar kokskaidu briketēm būs par karstu. Tad labāk pamēģināt sausu
vieglo lapukoku malku (apse, baltalksnis).
Ja Jums šāda krāsns jau ir, droši eksperimentējiet. Mūsu klientu atsauksmes ir pavisam dažādas, vieni iekurina ar briketēm, turpina ar malku, otri kurina apgrieztā secībā, vēl citi briketes izmanto tikai aukstākā laikā.
Ja Jūs vēl apsverat oderētas tērauda ilgdegšanas krāsns iegādi, tad uzdodiet papildus jautājumus šeit forumā, kā arī tirgotājam un skursteņslauķim.



Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.