UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Meklē darbu :
Building.Lv Forums
Kamīni, krāsnis
Autors:
Vienkārši Tu
(81.198.47.---)
Datums: 20/01/2006 00:41
Kvalitatīvi mūrēju un remontēju kamīnus, krāsns, plīts, sildmūrus un skursteņus. Sniedzu konsultācījas. Strādāju visa Latvija. Māris. 9668125
Re: Kamīni, krāsnis
Autors:
Romualda
(---.12.1411N-CUD12K-01.ish.de)
Datums: 12/03/2006 23:40
Sveiks Mari!
Mekleju cilveku kas prot kvalitativi stradat!
Man ir vajadzigs jauns skurstenis, krasns un kamins. Tatad darbs butu.
Gaidisu Tavu atbildi lai varetu uznemt sakarus!
Varbut tev ir iespeja sazinaties caur skype vai ir parastais tel.?
Mekleju cilveku kas prot kvalitativi stradat!
Man ir vajadzigs jauns skurstenis, krasns un kamins. Tatad darbs butu.
Gaidisu Tavu atbildi lai varetu uznemt sakarus!
Varbut tev ir iespeja sazinaties caur skype vai ir parastais tel.?
Autors:
Vijat
(80.232.211.---)
Datums: 20/03/2006 21:39
Sveiks, Māri!
Lauku mājai gribu pilnībā pārmūrēt plīti un piemūrēt sildmūri vismaz ar 3 cukām, skurstenis izskatās normāls. Kādas ir Jūsu aptuvenās izmaksas, un kā ar materiāliem, vai tie ir jāgādā pasūtītājam? Un vai esošā apaļā krāsns un plīts man jānojauc pašai?
Māja atrodas Cēsu raj.106 km no Rīgas. Lūdzu uzrakstiet cik viss kopā varētu maksāt, varbūt es nevarēšu pavilkt un cita saruna nebūs vajadzīga.
Vija
Lauku mājai gribu pilnībā pārmūrēt plīti un piemūrēt sildmūri vismaz ar 3 cukām, skurstenis izskatās normāls. Kādas ir Jūsu aptuvenās izmaksas, un kā ar materiāliem, vai tie ir jāgādā pasūtītājam? Un vai esošā apaļā krāsns un plīts man jānojauc pašai?
Māja atrodas Cēsu raj.106 km no Rīgas. Lūdzu uzrakstiet cik viss kopā varētu maksāt, varbūt es nevarēšu pavilkt un cita saruna nebūs vajadzīga.
Vija
Autors:
Māris Krāsns meistars
(---.btv.lv)
Datums: 22/03/2006 21:54
Šos jautājumus var atrisināt tikai pa tel. 9668125. Jo ir daudz nianses, kuras man vajadzētu zināt.