UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Meklē darbu :
Building.Lv Forums
DĀRZI UN LAUKU AINAVAS
Autors:
darzs
(81.198.173.---)
Datums: 06/04/2004 12:42
Profesionāla dārzu projektēšana un ierīkošana. Pieredze 10 gadi.
Mob.tālr. 9177195
Mob.tālr. 9177195
Re: DĀRZI UN LAUKU AINAVAS
Autors:
minkans
(159.148.190.---)
Datums: 06/04/2004 12:45
Cik tad izmaksaa daarza projekts 12000 kv.m apbuves gabalam, kuram ir jau virsu maajaa? cik ilgaa laikaa var saziimeet?
Autors:
Fargoo
(159.148.116.---)
Datums: 06/04/2004 12:58
Vai no tiem 12000 Km2 ir iznemta maja un tai piegulosas celtnes ara? Un cena ir atkariga cik daudz Jus gribesiet stadijumus jaunos celinu un t .t.
Autors:
darzs
(81.198.173.---)
Datums: 06/04/2004 13:40
Labiekārtojuma plāna izmaksas sastāda projektējamā platība t.i. esošās ēkas un būves, esošie ceļi un laukumi netiek ierēķināti.
Projekta skices varētu buut gatavas 2 nedēļu, tīrraksts apm. vēl pēc 2ned. Tas būs atkarīgs, cik daudz detālo plānu būs nepieciešams izstrādāt jūsu dārza plānošnā. Kā arī cik ātri pieteiksieties uz projektēšanu.
Projekta skices varētu buut gatavas 2 nedēļu, tīrraksts apm. vēl pēc 2ned. Tas būs atkarīgs, cik daudz detālo plānu būs nepieciešams izstrādāt jūsu dārza plānošnā. Kā arī cik ātri pieteiksieties uz projektēšanu.
Autors:
minkans
(159.148.190.---)
Datums: 06/04/2004 14:40
Atvainojos kluuda
Situaacija ir sekojosha
Man ir 1200 kvm, no tiem apmeeram 500 aiznem maaja, kaadus 200 aiznem celini.
MAni vairaak interesee cik taads projekts maksaa un kas tajaa ir iekshaa, jo vabuut man nav jeegas juus trobeleet ar smalkaakaam prasiibaam, ja tas ir sapraata robeszhaas ( man liekas ka nav pa dargu) esmu gatavs ar jums sazinaaties kaut shodien.
Situaacija ir sekojosha
Man ir 1200 kvm, no tiem apmeeram 500 aiznem maaja, kaadus 200 aiznem celini.
MAni vairaak interesee cik taads projekts maksaa un kas tajaa ir iekshaa, jo vabuut man nav jeegas juus trobeleet ar smalkaakaam prasiibaam, ja tas ir sapraata robeszhaas ( man liekas ka nav pa dargu) esmu gatavs ar jums sazinaaties kaut shodien.
Autors:
darzs
(81.198.173.---)
Datums: 07/04/2004 10:24
Labdien vēlreiz,"minkan"!
Tā jau vakar nopratu, ka drošivien esiet klūdījies m2 apjomos, tāpēc arī konkrēti neminēju projekta izmaksas.
Tākā jūsu zemes gabala projektējamā platība varētu būt apm. 500 m2, tad izmaksas par 1 m2 palielināsies. Konkrēti Jūsu gadījumā, tās varētu būt apm. 150-180 Ls.
Projekts sevī ietver :
1. dendroloģisko plānu, M 1:100 (kokaugu izvietojums un sortiments), puķu dobes un to sortiments, M 1:100,
2. apraksts - teritorijas bilanse, ierīkošnas darbu saraksts, apstādījumu ierīkošanas un kopšanas pamatprincipi,
3. augu saraksti,
4. augu raksturojuma tabulas,
5. augu piesaistes plāns (ja nepieciešams).
Labprāt ar Jums sazinātos. Iespējams mums vajadzētu tikties un es varētu parādīt ierīkoto objektu fotogrāfijas un projektus, lai Jums būtu priekštats par manu plānošanas stilu.
Tā jau vakar nopratu, ka drošivien esiet klūdījies m2 apjomos, tāpēc arī konkrēti neminēju projekta izmaksas.
Tākā jūsu zemes gabala projektējamā platība varētu būt apm. 500 m2, tad izmaksas par 1 m2 palielināsies. Konkrēti Jūsu gadījumā, tās varētu būt apm. 150-180 Ls.
Projekts sevī ietver :
1. dendroloģisko plānu, M 1:100 (kokaugu izvietojums un sortiments), puķu dobes un to sortiments, M 1:100,
2. apraksts - teritorijas bilanse, ierīkošnas darbu saraksts, apstādījumu ierīkošanas un kopšanas pamatprincipi,
3. augu saraksti,
4. augu raksturojuma tabulas,
5. augu piesaistes plāns (ja nepieciešams).
Labprāt ar Jums sazinātos. Iespējams mums vajadzētu tikties un es varētu parādīt ierīkoto objektu fotogrāfijas un projektus, lai Jums būtu priekštats par manu plānošanas stilu.