UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Meklē darbu :
Building.Lv Forums
Tāmēšana
Autors:
Tāmes
(81.198.149.---)
Datums: 27/07/2006 21:47
Sertificēts tāmētājs ar lielu pieredzi. Individuāli. Tel. 29212375
Re: Tāmēšana
Autors:
Dairis
(195.13.184.---)
Datums: 16/11/2006 17:24
Labdien!
Atsaucos uz jūsu reklāmu sakarā ar tāmēšanu. Redzu, ka esat sertificēts tāmētājs ar lielu pieredzi.
Man ir nepieciešams iztāmēt objekta būvniecības izmaksas. Tas ir ražošanas angārs. Man ir svarīgi zināt cik ilgs laiks tam ir vajadzīgs un cik tas maksā? Kā arī ir ļoti būtiski zināt, cik tie dati (izmaksas), kas atspoguļoti tāmē ir aktuāli attiecīgajā brīdī un ticami/precīzi.
Jau iepriekš pateicos!
Ar cieņu,
SIA "Eko Bloks"
valdes priekšsēdētājs
Dairis Drīksne
ekobloks@#$%&apollo.lv
+371 29 113 773
Atsaucos uz jūsu reklāmu sakarā ar tāmēšanu. Redzu, ka esat sertificēts tāmētājs ar lielu pieredzi.
Man ir nepieciešams iztāmēt objekta būvniecības izmaksas. Tas ir ražošanas angārs. Man ir svarīgi zināt cik ilgs laiks tam ir vajadzīgs un cik tas maksā? Kā arī ir ļoti būtiski zināt, cik tie dati (izmaksas), kas atspoguļoti tāmē ir aktuāli attiecīgajā brīdī un ticami/precīzi.
Jau iepriekš pateicos!
Ar cieņu,
SIA "Eko Bloks"
valdes priekšsēdētājs
Dairis Drīksne
ekobloks@#$%&apollo.lv
+371 29 113 773
Re: Tāmēšana
Autors:
Dairis
(195.13.184.---)
Datums: 16/11/2006 17:24
Labdien!
Jau iepriekš pateicos!
Ar cieņu,
SIA "Eko Bloks"
valdes priekšsēdētājs
Dairis Drīksne
ekobloks@#$%&apollo.lv
+371 29 113 773
Jau iepriekš pateicos!
Ar cieņu,
SIA "Eko Bloks"
valdes priekšsēdētājs
Dairis Drīksne
ekobloks@#$%&apollo.lv
+371 29 113 773