UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Mekleju darbu
Autors:
Dina
(---.mpe.lv)
Datums: 15/06/2004 17:18
Man ir 20.gadi esmu RTU Buvniecibas fakultates 3.kursa studente.Gribu iestaties darba vai prakse buvniecibas firma.Man ir pamatzinasanas AutoCad,speju atri apgut jaunas prasmes.
Re: Mekleju darbu
Autors:
Ivo Skudiķis
(---.metro.microlink.lv)
Datums: 12/07/2004 13:46
Mūsu kompānija veic projektēšanas un celtniecības darbus, kā arī izvērša savus nekustamo īpašumu projektus. līdz ar to kvalitatīvi darbinieki nepieciešami aizvien vairāk.
Pašlaik vakantas divas arhitekta palīga - tehniķa vietas. Piedāvājam pastāvīgu darbu birojā Rīgas centrā.
INtereses gadījumā sūtīt CV pa faksu 7204255 vai zvanīt pa tālruni 7204254 ; 6595070
Pašlaik vakantas divas arhitekta palīga - tehniķa vietas. Piedāvājam pastāvīgu darbu birojā Rīgas centrā.
INtereses gadījumā sūtīt CV pa faksu 7204255 vai zvanīt pa tālruni 7204254 ; 6595070
Re: Mekleju darbu
Autors:
Valdis Pabērzs
(---.eth.delfi.lv)
Datums: 22/07/2004 15:25
Sveicinaata!
Mani sauc Valdis Pabeerzs, un es esmu uznneemuma BSC LV riikotaajdirektors. Mees nodarbojamies ar celtnieciibas darbiem, un shobriid mekleejam sev darbinieku, kursh straadaatu ar klientiem, sastaadiitu taames, sagatavotu dokumentaaciju.
Vai Jums buutu intrese par shaadu darbu?
Mani sauc Valdis Pabeerzs, un es esmu uznneemuma BSC LV riikotaajdirektors. Mees nodarbojamies ar celtnieciibas darbiem, un shobriid mekleejam sev darbinieku, kursh straadaatu ar klientiem, sastaadiitu taames, sagatavotu dokumentaaciju.
Vai Jums buutu intrese par shaadu darbu?