UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
meklē darbu
Autors:
Anonīms lietotājs
(80.232.165.---)
Datums: 26/07/2004 14:10
Esmu jaunietis, kurš meklē darbu!
Ir izglītība celtniecībā, kā arī 2,5gadu pieredze šajā jomā. Esmu ieguvis 2katogoriju celtniecības jomā.Esmu mērķtiecīgs un mani interesē izaugsmes iespējas.
Ir autovadītāja apliecība.
Zvanīt : 6397632(Aigars)
e-pasts: aidziits1@#$%&inbox.lv
Ir izglītība celtniecībā, kā arī 2,5gadu pieredze šajā jomā. Esmu ieguvis 2katogoriju celtniecības jomā.Esmu mērķtiecīgs un mani interesē izaugsmes iespējas.
Ir autovadītāja apliecība.
Zvanīt : 6397632(Aigars)
e-pasts: aidziits1@#$%&inbox.lv
Re: meklē darbu
Autors:
Ivo Skudiķis
(---.metro.microlink.lv)
Datums: 27/07/2004 13:10
labdien!
Izaugsmes iespeejas ir vienmeer... bet kaada ir Juusu konkreetaa izgliitiiba?
Un ko veelaties dariit. Varu piedaavaat straadaat brigaadee, no kurienes ikvienam ir izaugsmes iespeejas liidz brigadierim, tad lidz darbu vadiitaajam u.t.t....????
Izaugsmes iespeejas ir vienmeer... bet kaada ir Juusu konkreetaa izgliitiiba?
Un ko veelaties dariit. Varu piedaavaat straadaat brigaadee, no kurienes ikvienam ir izaugsmes iespeejas liidz brigadierim, tad lidz darbu vadiitaajam u.t.t....????
Re: meklē darbu
Autors:
Mārtiņš4
(62.84.29.---)
Datums: 30/07/2004 10:58
SIA "Pamats" ieinteresēja Jūsu sludinājums, ja tas ir vēl aktuāli gaidīsim zvanu (9269647) vai e-pastu. Mārtiņš Ādminis
Re:
Autors:
Anonīms lietotājs
(80.232.165.---)
Datums: 07/08/2004 12:02
Labdien Maartinj!
Izlasiiju Juusu piedaavaajumu, vai varat pastaastiit siikaak par darbu - -darba pienaakumi vieta utt? Rakstiet uz manu e-pastu vai zvaniet.
Gaidiishu Juusu atbildi
Izlasiiju Juusu piedaavaajumu, vai varat pastaastiit siikaak par darbu - -darba pienaakumi vieta utt? Rakstiet uz manu e-pastu vai zvaniet.
Gaidiishu Juusu atbildi