UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dekoratīvais apgaismojums, vides reklāma, apgaisme :  Building.Lv Forums

Uz jautājumiem atbild SIA NEONITAOļegs Slosmans.
Vai LED lampu apgaismojums var nodrošināt pietiekamu apgaismojumu virtuvē?
Autors: Lasītājs ()
Datums: 02/09/2010 12:31

Vai LED lampu apgaismojums var nodrošināt pietiekamu apgaismojumu virtuvē?

Re: Vai LED lampu apgaismojums var nodrošināt pietiekamu apgaismojumu virtuvē?
Autors: Eksperti ()
Datums: 02/09/2010 12:46

Каждая зона кухни или столовой может быть освещена в той мере, насколько это необходимо. Причем эти зоны могут иметь свою интенсивность, насыщенность и направленность. Таким же образом могут быть оборудованы и другие помещения; если это дом, то и пространство вокруг дома, а также фасад.

Мы работаем во всех областях декоративного освещения, включая архитектурное и ландшафтное (наземное/подводное). При этом не важно - это дома, в офисе или на производстве. Для бизнес-пространств это просто жизненная необходимость - так как это имидж компании.

Все типы современного декоративного освещения, в последнее время, весьма популярны ввиду непосредственного восприятия на личность. ..Прежде чем открыть дверь в кабинет посещающий подходит к зданию, проходит по офису... Из воспринятого в первые секунды своего посещения, человек делает выводы о том, куда он обращается. Эти впечатления включаются в его резюме о посещённой компании. Руководители знают об этом. Кто-то заботится об этом, другой откладывает на "светлое будущее", которое собственно.. - это уже другая тема, не здесь...

Re: Vai LED lampu apgaismojums var nodrošināt pietiekamu apgaismojumu virtuvē?
Autors: Eksperti ()
Datums: 03/09/2010 12:19

Katra zona virtuvē vai ēdamistabā var būt apgaismota tā, kā tas ir nepieciešams. Turklāt šīm zonām katrai var būt sava
intensitāte, piesātinājums un virziens. Tādā pašā veidā var būt aprīkotas arī citas telpas. Ja tā ir māja, tad arī mājas apkārtne, kā arī fasāde.
Mēs strādājam visos dekoratīvā apgaismojuma virzienos, ieskaitot arhitektonisko un ainavas (virszemes/zemūdens). Pie tam ne svarīgi vai tas ir mājās, ofisā vai ražošanas telpas. Biznesa apkārtnē tā ir vienkārši dzīves nepieciešamība, jo tas ir kompānijas imidžs.
Pēdējā laikā, mūsdienīgā dekoratīvā apgaismojuma visi tipi ir visai populāri tiešas personību uztveres veidā.
.Pirms atverat kabineta durvis, apmeklētājs pieiet pie ēkas, iet pa ofisu.. No uztvertā pirmajās sekundēs, cilvēks secina par to, ko viņš ir apmeklējis. Šie iespaidi iekļaujas viņa vērtējumā par apmeklēto kompāniju.
Vadītāji zina par to. Kāds rūpējas par to, cits to atliek uz "gaišu nākotni", kura īsti... - tas jau cits temats, ne šeit ..



Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.