UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Piedāvā darbu :  Building.Lv Forums

meklēju tāmētāja darbu
Autors: valdisp (85.234.165.---)
Datums: 13/01/2006 06:47

Sastādu celtniecības darbu tāmes. Paralēli strādāju būvniecībā,vēlos šo darbu kā papildus darbu, tāpēc man būtu nepieciešams brīvais darba režīms, ir vairāku gadu pieredze tāmēšanā, esmu beidzis Celtniecības koledžu, tāmes varētu sastādīt katru dienu pa vakariem un bīvdienām katru mēnesi. Būtu apmierināts ar 80 ls mēnesī par darbu (+ ceļa izdevumi ja ir jābrauc un jāuzmēra objekti, ir auto), strādāju godprātīgi, termiņi man arī nav sveši, par šo summu būtu gatavs jums sastādīt tāmes katru mēnesi, strādājot visu mēnesi, varu sastādīt arī izpildes, papildus darbu tāmes,darba grafikus tāmēm, darbu tehnoloģiskos aprakstus utt. Gaidu Jūsu zvanu T. 8857803

Re: meklēju tāmētāja darbu
Autors: MULAREX (80.81.51.---)
Datums: 21/04/2006 17:20

Tavam telefonam ienākošie zvani ir slēgti. Lūdzu sazinies ar mani(Ģirts 9116128). Vēlētos aprunāties par tāmētāja darbu.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **    **  **     **  **     ** 
 **     **  **     **   **  **   **     **  **     ** 
 **     **  **     **    ****    **     **  **     ** 
 **     **  *********     **     *********  **     ** 
  **   **   **     **     **     **     **   **   **  
   ** **    **     **     **     **     **    ** **   
This is a moderated forum. Your message will remain hidden until it has been approved by a moderator or administrator

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727