UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Piedāvā darbu :
Building.Lv Forums
Mana strategija ir vienkarsa! Es tiekos ar 5 cilvekiem diena. Tas ir es runaju ar 1300 cilvekiem katru gadu. No siem cilvekiem dazi velas tievet, dazi lietot kosmetiku, dazi jogurtu bez krasvielam un konservantiem, dazi Francu parfimeriju.
Ir cita grupa cilveku kuri ir ar mieru man ieteikt 5 klientus lai sanemtu savu produktu bez maksas.
Starp siem 1300 cilvekiem ir ari "dumji"cilveki - ka es - kuri dara to pashu ko es. Ta mans bizness aug un varu atlauties braukt ar Audi A4, 3 istabu dzivokli, 2 - 3 atputas braucienus gada ar savu gimeni un citus sikumus ka vakarinas labos restoranos, labas drebes un citus sikumus.
Gudri cilveki partiek no gudram sarunam, bet mulkisiem vajag naudu - daudz naudas.
www.fit.lv tel. 957 8830 , e-mail: pipars@#$%&mt.lv
Sāc savu biznesu!
Autors:
Jānis Pipars
(159.148.172.---)
Datums: 02/09/2003 18:37
Mana strategija ir vienkarsa! Es tiekos ar 5 cilvekiem diena. Tas ir es runaju ar 1300 cilvekiem katru gadu. No siem cilvekiem dazi velas tievet, dazi lietot kosmetiku, dazi jogurtu bez krasvielam un konservantiem, dazi Francu parfimeriju.
Ir cita grupa cilveku kuri ir ar mieru man ieteikt 5 klientus lai sanemtu savu produktu bez maksas.
Starp siem 1300 cilvekiem ir ari "dumji"cilveki - ka es - kuri dara to pashu ko es. Ta mans bizness aug un varu atlauties braukt ar Audi A4, 3 istabu dzivokli, 2 - 3 atputas braucienus gada ar savu gimeni un citus sikumus ka vakarinas labos restoranos, labas drebes un citus sikumus.
Gudri cilveki partiek no gudram sarunam, bet mulkisiem vajag naudu - daudz naudas.
www.fit.lv tel. 957 8830 , e-mail: pipars@#$%&mt.lv
Re: Sāc savu biznesu!
Autors:
Tomass
(---.eth.delfi.lv)
Datums: 02/09/2003 21:16
Nu nezinu gan...
Autors:
veiksminieks
(---.delfi.lv)
Datums: 04/09/2003 11:27
Bet cik ir sākuma ieguldījums?
mjaa
Autors:
dzēsējs
(---.lmt.lv)
Datums: 05/09/2003 10:41
Izskatās jau jauki................pēc finansu piramīdas....))))PPPP
Autors:
Tomass
(---.eth.delfi.lv)
Datums: 07/09/2003 00:32
nu ja, finansu piramiida :).Nu nee, thanks :)
Autors:
he he
(---.eth.delfi.lv)
Datums: 11/09/2003 09:59
nu tad turpini tikties, brauc savaa savaa A4 un maksaa liizingus 3. bembjiem, bet buuvniekus savaa putrinju biznesaa nemaz nemeegjijini ieraut. taa jau sho latvijaa maz, kas buus, ja shie taadi nolaiziiti staigaas un tiksies ar 5 cilveekiem dienaa. tu tak ar savu dziivokli dazhreiz remontee?
Autors:
jaanis kjipurs
(---.eth.delfi.lv)
Datums: 19/09/2003 00:37
fufels konkreetais.. daudzpakaapju kaka...:-)