UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Cik straadaa, tik arii nopelni!
Autors: kriksis_s (195.244.132.---)
Datums: 15/06/2004 22:36

Nopelni internetaa! Njaa reti kursh tic taadaam lietaam, bet ja nepameegjinaasi pats, tad arii nekad neuzinaasi vai ticeet, vai nee! Njaa noteikti juus jau esat dzirdeejushi ieprieksh dazhaadus piedaavaajumus, laikam jau es neko jaunu nepateikshu, nu bet tomeer! Ir taada lieta, kaa reklaama, kuru reklaamas autors veelas izplatiit, lai vareetu ieguut kaadu labumu no taa! Reklaamas autoriem paliidz dazhi veikli cilveeki, kuri vinjus piesaista, un piesaista darbiniekus, kas sho reklaamu apskatiis [tas buutu es vai turpmaak arii juus]! Nu darbs notiek sekojoshi – juus ieejat shajaa linkaa, un buusiet man referaalis
[piesaistiits cilveeks] [www.nocs.us]
Mans labums no jums ir taads, ka man par katriem juusu nopelniitiem 5$ pieshkjir 1$, nesatraucaties, ne no juusu nopelniitajiem!J Protams arii kautkaadus % pieshkjir par juusu pavadiito laiku un nopelniito naudu! Juus arii vareesiet ko taadu dariit [piesaistiit referaaljus]!
Iisa pamaaciiba!:
Ie-ejiet linkaa [www.nocs.us]
Uzejiet uz lodzinju Sing up NoW, sarakstiet visu prasiito informaaciju, protams preciizu, jo kuram buus liels prieks, ja vinja naudinja buus paarskaitiita uz cita cilveeka vaardu [ja vaards vai uzvards ir ar garumziimeem/miikstinaajumiem, tad rakstat droshi bez! Pimeeram: Janis Berzins] Tad, kad esat saraxtiijushi visu nepiecieshamo, tad spezhat droshi Register! Ja juus buusiet pieljaavushi kaadu kljuudinju [kuram gan negadaas], tad jums buus iespeeja atgriezties atpakalj ar podzinjas “Back” paliidziibu! Jums pazinjos to, ka uz juusu mailu ir nosuutiits links, uz kura uzspiezhot juus aktivizeesiet savu darbiibu! Droshi dodamies uz savu e-pastu un skatamies kas mums tur ir! Spiezham virsuu un juus buusiet iekshaa shajaa jautrajaa pasaakumaa! Kas daraams taalaak? Izdaram kaadu mazaaku pauziiti [iedzeram kafiju/teeju, uzsmeekjeejam [Smeekjeeshana izraisa Veezi]] un kjeramies atkal klaat! Iejam iekshaa savaa kontaa un noejam uz lapas apakshu! Tur mees varam ieraudziit Saarkanu ovaalu ar uzrakstu Download Nocs Toolbar Nolaadeet Nocs programmu [vismaz es taa saprotu ar savaam anglju valodas zinaashanaam]! Kad esiet ielaadejis sho programmu aizveriet visus Internet expoler logus un ieinstaleejiet to svaa kompii! Tikai pirmstam saglabaajiet saiti uz sho lapu, lai mees vareetu turpinaat! Tad kad buusiet ieinstaleejis, tad atveriet Internet Expoler logu un augshaa sisteemjosla redzeesiet Nocs logo, uzspiediet uz taa tad ie-ejiet atkal Nocs maajaslapaa un ielogojaties. www.nocs.us Un pirmajaa lapaa omekleejiet uzraxtu Un pirmajā lapā spiediet "Register toolbar” Tas atrodas sazem taa sarkanaa ovaala!
Peectam lapaa kas atveraas klikshkjiniet veelreiz "Register toolbar".Kad tas ir paveikts tad vajadzeetu atveerties jaunai lapai kur rakstiits kadu versiju esat regjistreejushi. Ja taa notiek tad viss kaartiibaa un Juus varat saakt straadaat, ja naa tad parbaudiet velreiz vai visu esat izdariijushi ka instrukcijaas un megjiniet velreiz. Ja tas neizodas tad lūdzu sazinieties ar maniim kriksis-s@#$%&inbox.lv
Lai saaktu pildiit uzdevumus uzspiediet atkal uz Nocs logo [tas pats tur aukshaa]! Tad spiediet uz pogas CONECT! [tas atrodas vienu liiniju zem Nocs]! Kad esat to izdarijis tad spiediet Get offers [shis lodzinjsh jau paraadiisies blakus]! Kad uzspiedāt Get offers, tad atveersies jauns logs ar kaudzi uzdevumiem. Izveelaties kaadu no tiem uzdevumiem izlasiet uzmaniigi uzdevuma pildiishanas instrukciju, ja juus esat sapratis, tad var teikt ka darbu jau esat izpildiijushi!
Ja nau kas saprotams suutiet man zinju uz e-pastu: kriksis-s@#$%&inbox.lv

Re: Cik straadaa, tik arii nopelni!
Autors: garaamgaajeejs (---.apelsin.lv)
Datums: 16/06/2004 07:02

jebal taadus daunjus kaa tu!

Autors: kulaks (159.148.190.---)
Datums: 17/06/2004 15:58

jebal ar acii tevi. Būtu labāk mācjies un strādājis nevis cilvēkiem smadzenes čakarējis!

Autors: nu nu (80.232.154.---)
Datums: 18/06/2004 15:38

Ja nāktos personīgi satikt tādus Krikšus_s. Tad nu gan es dotu rokām vaļu. Tā dzīmteni mīlēt mācītu, ka pēc tam ne pasēdet varētu, ne lāga pastaigāt.
Šis ir tas gadījums, kad linča tiesa būtu kā kulaks uz acss.

Autors: oh (195.62.156.---)
Datums: 21/06/2004 08:11

Veertiigaak-panem laapstu,izroc bedriiti,piekakaa-buus kaut zemei labums-meeslojums.

Autors: Raimix (159.148.190.---)
Datums: 29/06/2004 14:29

Bet,ja,nopietni,tas ir reaali,vai smadzenu chakareeshana?

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.