UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Piedāvā darbu :  Building.Lv Forums

Darba piedāvājumi
Autors: Ansis (81.198.108.---)
Datums: 12/07/2004 11:36

Piedāvājam darbu projektu vadītājiem, arhitektiem.
Skaties www.cv.psih.lv

Re: Darba piedāvājumi
Autors: MaraL (---.tapeks.lv)
Datums: 17/07/2004 13:07

Esmu interjeriste, kurai neka netrukst, bet gribas vel ari baltus gulbjus... Zimeju projektus interjeriem, mebelem, nodrosinu realizaciju. Zimeju ekskluzivi - ar roku, jo ar datoru nepatik. Mara. 9544524, labak zvaniet, jo pie datora esmu reti

Mēs varam izmantot internetu peļņas gūšanai
Autors: galaxa (78.84.136.---)
Datums: 07/07/2009 15:41

Labdien,
Es Jums vēlos piedāvāt iespēju piepelnīties internetā! Tas neaizņem daudz laika, vidēji 5 – 15 minūtes dienā – ar to Jūs varat nodarboties, kamēr meklējat pastāvīgu darbu, ar to Jūs varēsiet nodarboties, kad pastāvīgs darbs Jums jau būs. Pats galvenais, ka nav jāiegulda savi līdzekļi! Un ja ir iespēja nopelnīt neieguldot līdzekļus, bet tikai nedaudz sava laika, tad kāpēc gan to nepamēģināt!?
Vidēji 2-3 mēnešos ir iespēja nopelnīt 1000$ pat neiesaistot jaunus lietotājus. Ja iesaistīsi jaunus lietotājus varēsi pelnīt ātrāk un vairāk, bet tas nav obligāti.
Kas tad īsti ir jādara?
Katru dienu uz Tavu e-pastu atnāks aptuveni 5-15 vēstules ar dažādu kompāniju mājas lapu adresēm. Tev savukārt jāatver šīs mājas lapas un jāuzkavējas tajās 30-60 sekundes un par to saņemsi 0.50–1.00$ (vienkārši jāpatur lapa atvērta, kamēr izlec paziņojums, ka nepieciešamais uzkavēšanās laiks ir pagājis)
Zemāk ir pa punktiem aprakstīta reģistrācija un darbības plāns. Ja ar šo informāciju jums nepietiks – atbildēšu uz jūsu jautājumiem! (ja negribat lasīt visu, bet uzzināt kāda tad peļņa jūs gaida pēc reģistrācijas – pārejiet uzreiz uz punktu 4).

1) Pirmais ir e-pasta izveidošana – vislabāk to izveidot www.gmail.com. Citi e-pasti linkus var neatpazīt. Vēl šī e-pasta priekšrocība ir, ka var izvēlēties krievu valodu.

2) Nākamais solis būs sava konta izveidošana Moneybookers (www.maneybookers.com) vai PayPal (www.paypal.com) norēķinu sistēmā, uz kuru Jums pārskaitīs nopelnīto naudu. Var izmantot iepriekš izveidotu kontu. Abas šīs sistēmas ir ļoti ērts un drošs veids kā veikt norēķinus interneta vidē un ir populāras un atpazīstamas visā pasaulē. Es izvēlējos Moneybookers, jo jau senāk biju veicis maksājumus un saņēmis naudu caur šo norēķinu sistēmu (Lai reģistrētos izmanto saiti: [www.moneybookers.com], valodu var izvēlēties labajā augšējā stūrī). Abi šie servisi atļauj izvēlēties krievu valodu.

3) Tagad pārejam pie reģistrācijas. Ieejam www.getrefmails.com
Nedaudz zemāk atrodam uzrakstu: Become a new member now, un spiežam uz tā.
Ievadiet savu e-pasta adresi, kuru izveidojāt www.gmail.com
Uz jūsu izveidoto e-pastu jums nosūtīs linku reģistrācijai. (To complette your signup with please follow this url: un links). Spiediet uz šī linka un reģistrējaties!

Logā: Send emails to: izvēlieties, kur jūs gribat lai jums sūta vēstules
Logā: State: izvēlieties N/A
Logā: Referred by: ierakstiet galaxa99 - tas ir mans niks, un nozīmē to, ka Jūs nokļuvāt šajā saitā pēc manas rekomendācijas un par to jūs saņemsiet bonusu 20$. Tā kā ierakstiet šajā lauciņā:galaxa99

„Select a payment method” logā izvēlieties servisu, kurā izveidojāt savu norēķinu kontu (manā gadījumā tas bija www.moneybookers.com). Nedaudz zemāk, logā „Payment account ID” ievadiet sava norēķinu konta ID. Moneybookers sistēmā ielogojoties savā kontā varat to redzēt kreisajā stūrī:


Pārējo logu aizpildīšanā nevajadzētu rasties jautājumiem. Bet ja rodas, droši jautājiet!
Uzreiz pēc reģistrācijas jūs saņemsiet bonusu 20$ uz jūsu rēķina getrefmails.com (Savu bilanci varat apskatīt MEMBERS->Earnings)


4) Pirmā iespēja nopelnīt ir apmeklējot mājas lapas, kuras Jums tiks nosūtītas un Jūsu e-pasta adresi. Mājas lapas ir jāatver un jāuzkavējas tajās 30-60 sekundes par to attiecīgi saņemot 0.50-1.00$.

Otrā iespēja nopelnīt ir 30 sekundes apskatot kādu no piedāvātajām reklāmas lapām. Par to jūs saņemsiet 0.50$. Šīs reklāmas var apskatīt sadaļā MEMBERS->Paid to click.

Trešā iespēja nopelnīt ir jaunu cilvēku meklēšana un viņu reģistrācija pēc jūsu rekomendācijas – 10$ par reģistrāciju + 30% no reģistrētā peļņas. Priekš tam Jūs varat izmantot šo vēstuli – izsūtiet šo vēstuli tiem, kuriem vēlaties piedāvāt iespēju papildus nopelnīt.

5) Naudu Jūs varēsiet saņemt tikai tad, kad būsiet nopelnījis 1000$ - sākumā šī summa jums var likties nereāla, bet ja paskaita, to var nopelnīt pat mēneša laikā – veltot darbam tikai ap 15 minūtēm dienā!



Lai veicas!






Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **        **    **   ******   **     ** 
 **        **        **   **   **    **  **     ** 
 **        **        **  **    **        **     ** 
 ******    **        *****     **        ********* 
 **        **        **  **    **        **     ** 
 **        **        **   **   **    **  **     ** 
 ********  ********  **    **   ******   **     ** 
This is a moderated forum. Your message will remain hidden until it has been approved by a moderator or administrator

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727