UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Piedāvā darbu :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Jumti
Autors:
mozolis
(80.70.21.---)
Datums: 05/04/2007 17:36
nu skaidrs!! lai tev veicās tas nav tik viegli kā izskatās!!!
Autors:
Huans
(87.226.25.---)
Datums: 05/04/2007 17:59
Ja jau būtu viegli,tad diezvai meklētu pa internetu..Bet apnicis pelnīt citiem..!
Paldies! Lai arī Tev veicās!!!
Paldies! Lai arī Tev veicās!!!
Autors:
Aureelijs
(213.180.104.---)
Datums: 06/04/2007 00:45
Mozoli, kaapeec njemies monteet kopnes, ja pats saki, ka neesi to dariijis?
Autors:
mozolis
(80.70.21.---)
Datums: 06/04/2007 04:57
es īsti neiebraucu kas ir kopnes!!! nu es pats neesmu licis bet man brigādē ir cilvēki kas ir viņas likuši tapē uzņemos ar likt viņas ja neviens nebūtu licis tad ar neliktu!!!!
Autors:
runcc
(87.226.5.---)
Datums: 06/04/2007 06:41
nu te iet vaļā celtnieku-praktiķu un lohu-idiotu diskusija :) noņirgties var :):):)
Autors:
TĀLIS
(81.198.140.---)
Datums: 08/04/2007 02:05
Nu rekur ar tādiem idiņiem tiek grauta celtnieku reputācija!Losis pat nezin kas ir spāres un kopnes bet ''speciālists''pa jumtiem!diemžēl esmu labojis daudz šo viltvāržu darbus!kauns un žēl pasūtītāju!
Autors:
Laimonis__
(---.btv.lv)
Datums: 13/04/2007 16:53
Vai šeit ir kāds normāls jumiķis (ar reālām aisauksmēm, nevis izdomātām), kas ir montējis kopnes un visu pārējo pīrāgu, kāds ir minēts topika sākumā???
Un par kādām cenām šie darbi veicami????
Negibs savas mājas jumtu uzticēt kaut kādam amatierim, kas jēdz tik gudri runāt??
Un uz tādiem cilvēkiem praktiski visa LV būvniecība turās... žēl tautu... it īpaši tos, kas iegādājas dzīvokļus vai mājas jaunos projektos. Takš visās būvfirmās strādā tās pašas amatieru brigādes, kurās labi ja 1 cilvēkam pietiek prāta un loģiskās domāšanas!!!
Un par kādām cenām šie darbi veicami????
Negibs savas mājas jumtu uzticēt kaut kādam amatierim, kas jēdz tik gudri runāt??
Un uz tādiem cilvēkiem praktiski visa LV būvniecība turās... žēl tautu... it īpaši tos, kas iegādājas dzīvokļus vai mājas jaunos projektos. Takš visās būvfirmās strādā tās pašas amatieru brigādes, kurās labi ja 1 cilvēkam pietiek prāta un loģiskās domāšanas!!!
Autors:
ginis
(84.237.133.---)
Datums: 14/04/2007 21:52
cena ir 25 ls 26221270 Gintars
Autors:
Aureelijs
(213.180.104.---)
Datums: 14/04/2007 22:27
Nezinu par kopneem, bet ja vajag spaares, tad varam uzsliet par 8 ls. kv.m. 28450925
Autors:
Laimonis__
(---.btv.lv)
Datums: 16/04/2007 15:07
Gintar - jautājums ir sekojošs - ko sevī ietver 25 Ls? Vai tā ir plika kopņu montāža???
Autors:
ginis
(84.237.133.---)
Datums: 16/04/2007 22:48
tas ir gatavs jumts.
Bet izskataas ka tev jumtu nemaz nevajag, tu te tikai meeneshiem prashnjaa cenas.
kaada tev huj starpiiba par cik es lieku pleevi, laktas ,spaares, ja taisu jumtu gatavu un arii cenu pasaku par gatavu jumtu.
Tu mums te izskaties peec cenu diedelnieka.
Bet izskataas ka tev jumtu nemaz nevajag, tu te tikai meeneshiem prashnjaa cenas.
kaada tev huj starpiiba par cik es lieku pleevi, laktas ,spaares, ja taisu jumtu gatavu un arii cenu pasaku par gatavu jumtu.
Tu mums te izskaties peec cenu diedelnieka.
Autors:
mozolis
(212.93.97.---)
Datums: 17/04/2007 04:44
ginim ir taisnība
Autors:
Laimonis__
(---.btv.lv)
Datums: 17/04/2007 19:15
Cenu diedelnieks es gan neesmu, vienkārši es tiešām HUJ gribu zināt pa cik tu liec plēvi latojumu (nevis laktas priekš gaiļiem kūtī)
Un kāpēc tev ar katru dienu cenas atšķiras???
Ja godīgi, tad par tevi iespaids ir tāds, ka esi kārtīgs amatieris!!!!
Un kāpēc tev ar katru dienu cenas atšķiras???
Ja godīgi, tad par tevi iespaids ir tāds, ka esi kārtīgs amatieris!!!!
Autors:
Laimonis__
(---.btv.lv)
Datums: 17/04/2007 19:21
Sorry HUJ gini laktu taisītāj - cenu lēkāšanā apvainoju tevi nepamatoti.
Autors:
ginis
(84.237.133.---)
Datums: 18/04/2007 01:33
es tev te neesmu nekaads neprasha. jo tu ilgaak te pljaapasi jo lielaakas buus cenas var jau redzeet peec taviem rakstiem kaads tu esi saimnieks.
labaak atsaucies uz tiem dzekiem kas tev saakumaa piedaavaaja jumtu, kas tev taisiijaas uzlikt vienlaikus spaares un kopnes, es gandriiz iekshas izlaidu, bet tev tie buus kaa radiiti.
labaak atsaucies uz tiem dzekiem kas tev saakumaa piedaavaaja jumtu, kas tev taisiijaas uzlikt vienlaikus spaares un kopnes, es gandriiz iekshas izlaidu, bet tev tie buus kaa radiiti.
Autors:
mozolis
(212.93.97.---)
Datums: 18/04/2007 03:09
ok varbūt neesmu licis tās kopnes, bet tas nenozīmē ka nevaram uzlikt jumtu!!! tu gini tik liec tām suņubūdām jumtus kādu normālu jumtu esi uzlicis??? es savus jumtus vru parādīt!!! tūlīt pabeigšu 5stāvu mājai jumtu un varēsi atbraukt un paskatīties!!! takā daudz nemuldi atradies te profiņš!!! es pats neesmu licis kopnes tas nenozīmē ka visa brigāde nav likusi!!!! gini tu tik muldēt māki bet nevari te uzlikt jumtu jo pats nemāki tik vāvuļo!!!
Autors:
runcc
(87.226.5.---)
Datums: 18/04/2007 06:11
jūs sarunājiet vietu un izkaujieties, jo savādāk izskataties pēc lunohodiem, nevis jumtu meistariem. un tas diedelnieks arī labais - meistri, neejiet strādāt pie tādiem, kas par katru cenu lētāk grib, beigu beigās nesamaksās. pazīstu tādus, kas par kapeiku gatavs blusu no jelgavas pa sliedi atdzīt
Autors:
Laimonis__
(---.btv.lv)
Datums: 18/04/2007 14:53
Es kādā brīdī esmu runājis par cenām? Es vienkārši gribu sagaidīt kādu normāla, sakarīga celtnieka atbildi un piedāvājumu.
Kopnes, cik es zinu, montē cenās sākot no 3,5 Ls/m2
Kopnes, cik es zinu, montē cenās sākot no 3,5 Ls/m2
Autors:
mozolis
(212.93.97.---)
Datums: 18/04/2007 17:57
es tev cenau pateicu negribi nevajag!!!! visu vasaru tā meklēsi!!!
Autors:
Laimonis_
(---.btv.lv)
Datums: 18/04/2007 20:35
Tur jau tā lieta, ka man jau ir piedāvājumi pa 3,5 Ls/m2 un pa 3 Ls/m2. Ne jau tikai šeit es meklēju jumiķus.
Biju apskatīties objektus, ko tas pa 3,5 Ls/m2, saimnieki nevienu slktu vādrdu par viņiem nevarēja pateikt.
Tā ka ja jūs pat nevienu atsauksmju objektu nevarat nosaukt un par 5 Ls/m2 tiešām man interese nav..
Un vispaŗ kas tie pa amatniekiem, kas darba dienas vidū sēž internetā? :D
Biju apskatīties objektus, ko tas pa 3,5 Ls/m2, saimnieki nevienu slktu vādrdu par viņiem nevarēja pateikt.
Tā ka ja jūs pat nevienu atsauksmju objektu nevarat nosaukt un par 5 Ls/m2 tiešām man interese nav..
Un vispaŗ kas tie pa amatniekiem, kas darba dienas vidū sēž internetā? :D
Pašreizējā: 2 no 3