UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Projektu vadiitaajs(arhitektu birojaa)
Autors: Kristiine (---.eth.delfi.lv)
Datums: 02/12/2004 20:16

Pienākumi:

• Būvprojektu arhitektoriskās daļas patstāvīgas idejas izstrāde;
• Projektu darba uzdevumu sadalīšana un pārraudzīšana;
• Būvprojekta koordinācija starp tehniķiem un projektētājiem;
• Būvprojektu saskaņošana būvvaldē.

Prasības:

• Augstākā izglītība (arhitektūra, būvniecība);
• 3-5 gadi darba pieredze būvprojektu arhitektoriskās daļas vadīšanā;
• Pašiniciatīva un spēja operatīvi pieņemt lēmumus;
• Prasme patstāvīgi un mērķtiecīgi vadīt projektu un komandas darbu;
• AUTOCAD / MS Office datora programmu zināšanas.

Piedāvājam:

• Interesantu darbu;
• Atbilstošu atalgojumu;
• Profesionālās izaugsmes iespējas.
• Draudzīgu un profesionālu kolektīvu

e-mail: cv@#$%&adros.lv
7843815
fax 7843816
9818687

Re: Projektu vadiitaajs(arhitektu birojaa)
Autors: andrek (84.237.133.---)
Datums: 09/12/2004 18:20

...ARHITEKTŪRA nav savienojama ar nīkšanu sarunu telpās varas ofisos un programmu AutoCad; "šefam" parasti piedāvā amatu.

Autors: gigo (80.81.38.---)
Datums: 09/12/2004 18:53

iisti nesapratu tavu domu

Datums: 11/12/2004 08:28

Pienaakumu/prasību izpildei vajadzīgs super emulators- Arhitektūras ideju ģenerātors parasti ir slikts administrators/diplomāts/birokrāts.

Arhitektūra ir telpa un apjoms, AutoCad ir pamatā 2d- plakne.

Autors: oponente (213.180.117.---)
Datums: 16/12/2004 21:56

Cien.Andrek!
Atļaujiet jums nepiekrist.
No savas pieredzes varu teikt sekojošo:
Es strādāju nelielā uzņēmumā jau krietno laiciņu.
Sākumā strādāju par tehniķi rasētāju(AutoCad),parrāsēju projektus saskaņā ar jaunām normām.Tā ka uzņēmums nav liels pec īsa laika radusies nepieciešamība arī strādāt ar klijentiem , prezentēt projektus.(sekretares referentes sertifikats)
Tagad es projektēju privatmājas (pašlaik mācos RTU 3.kursa -profesionālā bakalaura studijas - būvniecībā).Pagaidam nav štampa bet atrast cilveku kurš ieliks štampu tagad nav problēma.
Nodarbojos ar vizualizāciju 3D.Bieži vien izstrādāju arī dizainprojektus (3D,skices,u.t.t.)(protams ir atbilstošais sertifikats - privātprakse jau 2.gadi)
Bet arī tehniķa pienākumus vajag pildīt.
Protams man ļoti palīdz darba biedri .
Ja ,nenoliedzami tas ir ļoti laikietilpīgi un pagaidam netiek apmaksāts tā kā pienākas.Bet drīz man būs diploms un cerams arī inženiera sertifikāts .Tad jau būs pavisam cita lieta, cita alga ,un droši vien darbs citā lielākā uzņēmumā.
Ja meklēt mērķtiecīgi ,tad tādus cilvēkus var atrast.Tikai algai jābūt atbilstošai.Protams no veciem spečukiem jūs tādu diez vai atrādīsiet.Visu cieņu sirmiem matiem un milzīgai pieredzei,bet cik zinu tādu cilvēku viņiem grūti pielāgoties tādam darba tempam.
Ja ir jautājumi vai gribas padiskutēt varat rakstīt man uz e-mail:Inga-Abola@#$%&yandex.ru.

Autors: 007 (80.232.210.---)
Datums: 17/12/2004 12:26

Cinijamā Inga Ābola,
Tas, ka nu tik tava karjera tūliņ ies augšā var arī nebūt.

(Bet drīz man būs diploms un cerams arī inženiera sertifikāts .Tad jau būs pavisam cita lieta, cita alga ,un droši vien darbs citā lielākā uzņēmumā )

Nesasapņojies, tik daudz cilvēku ar Augstāko izglītību un sertifikātiem strādā vēl zemākā darbā, Jo te taču ir Latvija un nevis Eiropa !!!!!!!

Tagad tā pat kā krievu laikos, inženieris ir nelaime ģimenē !!!!

Datums: 17/12/2004 17:39

Jaunieši neblamējiet sevi, šodien Būvinženieris ar perfektu projektēsanas prasmi un atbilstošas raudzes sertifikātiem ir viens no vislsbāk pelnošiem speciālistiem valstī. Attiecība - sertificēts arhitekts : būvinženieris ar projektētāja sertifikātu Latvijā diemžēl ir 6 : 1, vajadzības 1 : 1,5. Nevelti bieži kaut kas sagāžas.

Autors: oponente (213.180.117.---)
Datums: 21/12/2004 12:59

To 007:
Mana karjera ir manās rokās.Un lai viss būtu kārtībā ir daudz jāstrādā. Es nesēžu un negaidu ka man visu atnesīs uz zelta paplātes.
Lai atrastu labu darbu vajag visu laiku pašizglitoties un krāt pieredzi.
Es droši vien neprecīzi izteicos kad rakstīju ka "drīz saņemšu sertifikātu".Manā izprātnē drīz nav rīt un nav arī pēc gada:).
Par savu darbu es nesūdzos ,viņš dod man trūkstošo pieredzi.Protams dažreiz ir grūti ,jo zināšanu nepietiek.Bet pagaidām tas ir labākais variants.
Piekrītu Andrekam- inženieru tik tiešām trūkst.
Un labi speciālisti(nevis tie kuri par to tikai kliedz) pelna labi!(bet tas ir atkarīgs no tā cik jūs(007)uzskatat par labu algu)
Bet pa to ka daudz cilvēku ar augst.izglītību strādā zemākā darbā varu teikt sekojošo: ja, dažreiz tā ir ,bet daudzi cilvēki gaida lai viņus pamana un paši neko negrīb mainīt un darīt lai kaut kas izmainās.Agrāk tā bija :tev ir diploms tu saņemsi darbu, algu,un prēmijas ja laikus visu paspēsi.Tagad nepietiek tikai visu darīt laikus -vajāg ievest jaunas idejas, izteikt iniciatīvu.Tad labu strādnieku pamanīs.
Labs inženieris nekad nebija nelaime ģīmenē.
Cēru ka mans subjektīvs viedoklis nevienu neapvainoja.
P.S:domāju ka derētu pārvietoties uz diskusiju nodaļu forumā ,jo te tomēr ir sludinājumu nodaļa.

Autors: vilks (62.85.102.---)
Datums: 23/12/2004 14:35

oponente
neko jau sekretaare referente- ar taadu gramatiku un vaardu rakstiibas kljuudaam tev veel pamatskolaa vajadzeetu patuseet

Autors: Smiekli (159.148.92.---)
Datums: 02/01/2005 23:17

Jammp, te nu vilkam jaaiekriit ;)

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.