UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Nepieciešama mājas iekšējā elektroinstalācija!!!
Autors:
Skolotāja
(193.111.245.---)
Datums: 14/01/2005 09:52
Meklēju firmu vai vnk. speciālistu iekšējo elektroinstalācijas darbu veikšanā.
Objekts:
1.privātmāja.
2.dzīvoklis.
Vai kāds nevarētu ieteikt konkrētu firmu vai specu. Materiālus varam sagādāt paši. Tāpēc interesē darba izmaksas un laiks. Ja nu vienīgi kādam ir labas atlaides uz ekeltroprecēm, tad interesē arī kabeļu, rozēšu, sadales skapju u.c. cenas.
Sertifikātus neprasīšu :)
Objekts:
1.privātmāja.
2.dzīvoklis.
Vai kāds nevarētu ieteikt konkrētu firmu vai specu. Materiālus varam sagādāt paši. Tāpēc interesē darba izmaksas un laiks. Ja nu vienīgi kādam ir labas atlaides uz ekeltroprecēm, tad interesē arī kabeļu, rozēšu, sadales skapju u.c. cenas.
Sertifikātus neprasīšu :)
Re: Nepieciešama mājas iekšējā elektroinstalācija!!!
Autors:
Dmitrijs
(83.223.128.---)
Datums: 14/01/2005 13:20
ko jums vajag
Autors:
Skolotaaja
(159.148.59.---)
Datums: 14/01/2005 13:28
Mums vajag majas un dzivoklja iekshejo elektroinstalaciju, kuru veikt divos etapos.
1. pirms iekshejas apdares - tiklu montaža.
2. pec iekshejas apdares - rozetes un gaismas ķermenus.
Pagaidam man ir tikai dzivoklja plans un majas plans (pa staviem un telpam), bet tagad gatavoju jau nepieciešamo elektroierichu aprakstu, lai var aprekjinat jaudu.
Ja jus varat man sakalkulet darba izmaksas, es jums pirmdien nosutitu planus un vajadzigo elektoierishu aprakstu (kura telpaa, kam jabut).
1. pirms iekshejas apdares - tiklu montaža.
2. pec iekshejas apdares - rozetes un gaismas ķermenus.
Pagaidam man ir tikai dzivoklja plans un majas plans (pa staviem un telpam), bet tagad gatavoju jau nepieciešamo elektroierichu aprakstu, lai var aprekjinat jaudu.
Ja jus varat man sakalkulet darba izmaksas, es jums pirmdien nosutitu planus un vajadzigo elektoierishu aprakstu (kura telpaa, kam jabut).
Autors:
Dmitrijs
(83.223.128.---)
Datums: 14/01/2005 14:17
ja es jums tametaju man vajag jusu plani vaj projekti es gaidu pirmdiena jusu informaciju
Autors:
Skolotāja
(159.148.59.---)
Datums: 17/01/2005 10:10
Visiem, kas atsaucaas veikt elektroinstalaciju, aizsutiju informaciju.
Diemzhel, es nevaru zinaat, vai esat sanjemushi sho meilu, jo man pastkastee peekshnji neparadaas, ka meils ir aizgajis :(
Ja kāds nav saņēmis, lūdzu ziņojiet šeit un es sūtīšu vēlreiz.
Diemzhel, es nevaru zinaat, vai esat sanjemushi sho meilu, jo man pastkastee peekshnji neparadaas, ka meils ir aizgajis :(
Ja kāds nav saņēmis, lūdzu ziņojiet šeit un es sūtīšu vēlreiz.
Autors:
Filips
(80.81.37.---)
Datums: 25/01/2005 14:16
Es esmu firmas IK "TEHNOHELP" darbu vadītājs, mes stradājam ātri, tīri un kvalitatīvi. Ir samērā liela pieredze! Vajag tikai apskatīt objektus, iedot telpas planus. Par cenām var vienmēr vienoties.
Autors:
Filips
(80.81.37.---)
Datums: 25/01/2005 14:25
Mūsu Tel.6585026 (Filips), 9696442 (Andrejs). E-pasts Teh.Filip@#$%&inbox.lv