UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Logi un durvis, to energoefektivitāte, risinājumi ēku renovācijai :  Building.Lv Forums

Uz jautājumiem par logiem un durvīm no plastikāta un alumīnija profilu sistēmām atbild SIA "Mārupes logi" Arnis Āķis.
eksperti
Datums: 20/06/2011 10:37

Jocīgi kad tie kas sevi dēvē te par ekspertiem ( firmu varat izlasīt kas atbild uz jautājumiem )... tajā pašā laikā izgatavo nekvalitatīvus logus ( mans paziņa ielika 2 mēnešus atpakaļ vairākus logus ...kurus man tagad jāpārmontē ) ...jo viņi montē tikai uz putām neizmantojot tvaiku lentas ? Ja runā par pašiem logiem , tad vaina nekvalitatīvos profilos vai trūkst sajēga vispār par logiem , jo paši logi ir sliktākā kvalitātē par tā dēvētiem "poļu" logiem.... nepērciet pie blēžiem , tā ietaupīsiet naudu normāliem logiem !!!

Vairis

Re: eksperti
Autors: Eksperti ()
Datums: 20/06/2011 13:27

Labdien, Vairi!

Izskatās, ka Mārupes logi ir aizskāruši jums nepatīkamu tēmu, un negribētos šo forumu piesārņot ar iespējamiem konkurentu apvainojumiem.
Citreiz nepieciešams sadzīvot ar to, ka tiek zaudēts kāds klients, īpaši gadījumos, ja tas nav noticis lētākas cenas, bet kvalitatīvāka piedāvājuma rezultātā.

Aizdomīgi ir tas, ka pats klients saņemot neapmierinošu pakalpojumu nav vērsies pie projektu vadītāja Mārupes logos un ziņojis par problēmām. Jūsu paziņam vajadzēja vērsties Mārupes logos un pieaicināt jūs kā speciālistu, kurš sniegtu atzinumus klātienē par to, kas nav pareizi izdarīts un kā tad jūsuprāt vajadzētu uzstādīt logus pareizi.

Diemžēl šāda reklamācija no klienta pēdējo mēnešu laikā nav saņemta.

Ņemot vērā to, ka logus izgatavo cilvēki un to montāžu veic cilvēki, nav iespējams izvairīties no gadījumiem kad ir pamats reklamācijām, tāpēc Mārupes logi īpašu uzmanību pievērš šādām situācijām.

Par pasūtīto darbu apjomu.
Katram klientam tiek piedāvāta logu montāža ar atbilstošiem montāžas šuves aizsardzības risinājumiem.
Klients arī tiek informēts, ka Mārupes logi neatbild par montāžas šuves ilgtspēju, ja netiek pasūtīta logu montāža ar pilnu tās izolāciju.

Montāžas šuves tvaika un hidro izolācija nedaudz sadārdzina logu uzstādīšanu, tāpēc Jūsu paziņa, ja šāda persona vispār eksistē, iespējams, taupības nolūkos no šiem risinājumiem ir atteicies. Būtu arī dīvaini no mūsu kā ražotāja un piegādātāja puses nepieņemt pasūtījumu, ja klients ir nolēmis uzstādīt logus pretēji montāžas tehnoloģijai.

Par profiliem.
REHAU profilu sistēma mūsuprāt ir labākā, kas Latvijā šobrīd ir pieejama, turklāt REHAU ir vienīgais profilu sistēmu piegādātājs, kurš sniedz arī tehnisko atbalstu ražotājiem un palīdz mums pilnveidot savus ražošanas procesus.

Par sajēgu.
Iespējams, ka Latvijā vēl nav atrodams logu ražotājs, kurš apmierinātu jūsu prasības logu kvalitātei, kuram būtu sajēga par konstrukciju izgatavošanu un vēl jo vairāk to montāžu.

Novēlējums.
Vairi, iespējams tieši jūsu kompetences pietrūkst Latvijas logu nozarei un Mārupes logi labprāt atbalstītu jūsu sarakstītās grāmatas izdošanu, lai sabiedrība un logu nozares pseido ekspertiem būtu iespēja izgatavot un uzstādīt logus pareizi.

Ar cieņu,

Mārupes logi




Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.