UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Logi un durvis, to energoefektivitāte, risinājumi ēku renovācijai :  Building.Lv Forums

Uz jautājumiem par logiem un durvīm no plastikāta un alumīnija profilu sistēmām atbild SIA "Mārupes logi" Arnis Āķis.
metāla durvju siltināšana
Autors: Regīna ()
Datums: 19/09/2011 10:50

Labdien! Manai mājai ir metāla ārdurvis, kuras ziemā dažkārt mēdz apsarmot no iekšpuses.Gribētos tās kautkā nosiltināt, taču nekur neatrodu tādu informāciju. Otras durvis nav iespējams ielikt.

Re: metāla durvju siltināšana
Autors: Eksperti ()
Datums: 30/09/2011 10:12

Labdien!

Ārdurvis, kuras uzstādītas Jūsu mājā visticamāk nav piemērotas izmantošanai āra apstākļos un paredzētas dzīvoklim, kas izvietots apkurināmā kāpņu telpā.

Metāla ārdurvju apsarmošana ir saistīta ar ziemas apstākļiem nepiemērotu durvju konstrukciju – durvis nav pietiekoši blīvas vai nav termiski izolētas.

Mēs jums nevarēsim dot padomu šādu durvju siltināšanā. Visticamāk jāvēršas pie ražotāja vai uzņēmuma, kurā šīs ārdurvis pasūtījāt.

Viens no iespējamiem risinājumiem ir nomainīt šīs metāla ārdurvis pret āra apstākļiem daudz piemērotākām pakešu durvīm, kas izgatavotas no PVC vai alumīnija profilu sistēmām.

Arī šādu ārdurvju izvēle ir ļoti plaša gan no dizaina, gan no siltumnoturības viedokļa, tāpēc šis jautājums būtu risināms klātienē.

Domājot par savu klientu komfortu un siltuma ekonomiju, iesakām privātmājas projektēt, būvēt un renovēt tā, lai atrastos vieta vējtverim (telpa starp ārdurvīm un dzīvojamo zonu), kas vadoties no Jūsu apraksta nav iespējams, ja vien tā nav atsevišķa piebūve.




Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.