UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Logi un durvis, to energoefektivitāte, risinājumi ēku renovācijai :  Building.Lv Forums

Uz jautājumiem par logiem un durvīm no plastikāta un alumīnija profilu sistēmām atbild SIA "Mārupes logi" Arnis Āķis.
Aukstais gaiss starp blokiem un regipsi
Autors: R ()
Datums: 12/01/2012 16:51

Lieta tada ka maja pa elektribas rozetem pus ieksa aukstu gaisu.Sienas pirags sastav no keramzita blokiem kas no arpuses nosiltinati ar 100mm putuplastu un dekorativais apmetums.No iekspuses keramzita bloki apsuti ar aluminija profiliem uz kuriem ir uzlikts regipsis.Regipsim no vienas puses tapetes, no otras tvaika barjera (papirs ar aluminija virskartu).Starp blokiem un regipsi veidojas 6-7 cm gaisa sprauga pa kuru tad ari plust ieksa sis aukstais gaiss. Aukstums pec mana nespecialista domam nak no neapsildamiem, neapdzivotiem beniniem ( maja ir viensataviga ). Beninos si gaisa skirba augspuse ir parklata ar apmeram 35 cm isover stikla vati kura so augsto gaisu protams neaiztur.
Tad jautajums ko ar so gaisa skirbu darit.
1. Ir doma visapkart to nopust ar montazas putam, bet uztrauc vai neveidosies mitrums sprauga . Jo ja no arpuses bloki ir nosiltinati ar putoplastu esot jabut ventilacijai.
2.No virspuses to sparugu noklat ar kadu pretveja plevi vai celtniecibas kartonutad laikam kaut kada ventilacija butu.
3.Piepust visu to spaugu ar ekovati vai kadu citu beramu vati.Bet man liekas ka pectam pa to vati tas aukstais gaiss tapat satigatu jo no beniniem vins tur brivi ieplust. Un protams sis ir finansiali vissapigakais variants.



Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.