UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Projektu apspriešana :  Building.Lv Forums

Kaminkrasnis
Autors: aarrow (159.148.92.---)
Datums: 17/03/2005 12:48

Sveiki!

Mans vārds ir Rihards Pihockis un es pārstāvu kompāniju „Baltijas Siltuma Sistēma”, zinot ka projektējot mājas jums bieži nākas saskarties ar dilēmu: kādu tad klientam apkures veidu labāk piedāvāt? Īpaši ja tuvumā nav dabas gāzes pievada.
Baltijas siltuma sistēma pārstāv Anglijas rūpnīcu „AARROW FIRES” Ltd kura jau ilgus gadus ražo un uzstāda kamīnus un kamīnkrāsnis ar centrālapkures funkciju: Britu salās, Eiropā, Amerikā un Kanādā.
Galvenā priekšrocība šim apkures veidam ir tāda, ka uzstādot šādu apkuri jums nav vajadzīga atsevišķa telpa katlam, jo katls ir iebuvēts kamīnā kas pats par sevi ir pietiekami estētiskis lai to ievietotu viesistabā. Pretēji vienkāršajam kamīnam šis kamīns spej uzsildīt radiatorus, kas tomēr ir viss efektīgākā siltuma sadales koncepcija mūsu platuma grādos.(Iespējamas arī siltās grīdas). Kamīns spēj sasildīt arī siltā ūdens boileri, ko nespēj parastas krāsnis un kamīni, tādā veidā ekonomējot elektrību īpaši zinot, ka Latvijā lētākais apkures veids ir cietais kurināmais. Krāsnis var kurināt ar jebkuru cieto kurināmo: malku, briketēm, akmeņoglēm. Vienas ielādes degšanas ilgums (atkarīgs no siltumizolācijas un kurināmā) aptuveni 6-10 stundas. Maksimāla platība kuru iespējams apkurināt ir aptuveni 280 m² vai 840 m³.Maksimāli apkures sistēmas apsaitē var pieslēgt 19. radiatorus. Tāpat mēs piedāvājam siltuma un santehnikas komunikāciju uzstādīšanu .Rūpnīca kamīnkrāsnīm, dod 3.gadu garantiju. Izsūtu jums arī tehniskos datus , vizuālo imidžu un cenas . Ja jums būtu interese ar mums sadarboties mēs piedāvājam 15 % dīleru atlaidi no mazumtirzdzniecības cenas , ja jūs projektējot piedāvājat saviem klientiem mūsu kamīnkrāsnis ,kā vienu no iepējamajiem apkures veidiem. Ja ir kādi jautājumi droši zvaniet vai nosūtiet man kādu zinju.


Tel/Fax 7278385. Brīvības iela 180.

Re: Kaminkrasnis
Autors: praktiķis (195.62.156.---)
Datums: 17/03/2005 17:15

nav jau Tev,Rihard,viss forums jāpieķēza ar savām krāsnīm,iemācies vispirms to pašu negrūst 2x,ja Tavas krāsnis strādā kā Tavs dators,tad labāk paklusē.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   ******   ********  **    **  **     ** 
 **     **  **    **     **     **   **   **     ** 
 **     **  **           **     **  **    **     ** 
 **     **  **           **     *****     **     ** 
 **     **  **           **     **  **    **     ** 
 **     **  **    **     **     **   **   **     ** 
  *******    ******      **     **    **   *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727