UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos izlasīt LBN-209 jeb Instrukcija ģimenes māju un zemnieku sētu projektēšanai
Autors:
MārcisL
(78.84.106.---)
Datums: 20/03/2008 18:13
Sveicināti! Esmu RTU BF students, informācija nolūkos vēlētos izlasīt LBN-209 "Instrukcija ģimenes māju un zemnieku sētu projektēšanai".
Bet tā kā no 2006. gada šis būvnormatīvs vairs nav spēkā, tad nevaru to nekur atrast. Varbūt kādam datorā ir aizķēries un var man atsūtīt uz e-pastu luksevics@#$%&gmail.com?
Veel derīgāk būtu,ja šo failu varētu ielādēt piem. yy.lv un tad caur saiti tam varētu tikt klāt arī citi foruma lasītāji :)
P.S. Pieņemu,ka noteikti šo materiālu var dabūt augstkolas bibliotēkā vai vēl kur, bet pieņemu,ka šeit pajautāt ir ātrāk.
Bet tā kā no 2006. gada šis būvnormatīvs vairs nav spēkā, tad nevaru to nekur atrast. Varbūt kādam datorā ir aizķēries un var man atsūtīt uz e-pastu luksevics@#$%&gmail.com?
Veel derīgāk būtu,ja šo failu varētu ielādēt piem. yy.lv un tad caur saiti tam varētu tikt klāt arī citi foruma lasītāji :)
P.S. Pieņemu,ka noteikti šo materiālu var dabūt augstkolas bibliotēkā vai vēl kur, bet pieņemu,ka šeit pajautāt ir ātrāk.
Re: Vēlos izlasīt LBN-209 jeb Instrukcija ģimenes māju un zemnieku sētu projektēšanai
Autors:
EjTakTu
(87.110.27.---)
Datums: 21/03/2008 00:11
Re: Vēlos izlasīt LBN-209 jeb Instrukcija ģimenes māju un zemnieku sētu projektēšanai
Autors:
MārcisL
(78.84.106.---)
Datums: 21/03/2008 03:39
Bija, tachu taa kaa taa bija zinju sadalja,tad es automaatiski ar aciim paarlecu shim googles rezultaatam ;)
Jebkurā gadījumā - paldies!
Jebkurā gadījumā - paldies!