UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Cik Izmaksaa Projekts Majai?
Autors:
Edvins Pizdauskis
(95.68.52.---)
Datums: 09/06/2010 15:28
Interesee cik videji apmeram var izmaksat projekts, saskanjoshana, buvatlauja utt. viss viss lai varetu celt maju?
Bet pie nosaciijuma ka pats projekts jau ir gatavs panjemts un visas skices /plaani ir jau gatavi varteikt tikai jaapiesaista konkretam zemes gabalam un iet pa taisno nevis caur kadam firmam kuras tikai naudu kaash bezjeegaa.
Bet pie nosaciijuma ka pats projekts jau ir gatavs panjemts un visas skices /plaani ir jau gatavi varteikt tikai jaapiesaista konkretam zemes gabalam un iet pa taisno nevis caur kadam firmam kuras tikai naudu kaash bezjeegaa.
Re: Cik Izmaksaa Projekts Majai?
Autors:
JanisL
(78.84.201.---)
Datums: 09/06/2010 18:12
Visai sarežģīts jautājums. Projekts no Arhitekta Tev jau ir? Tas ir tas dārgākais!
Tad topogrāfijas plāns, ja vien jau nav. Un cerams, ka zemes gramata ar robežplāniem Tev jau arī ir.
Tālāk tad jau tikai [rojektēšanas un plānošanas uzdevums, vides tehniskie noteikumi (ja vajag), būvatļaujas pieprasīšana un saņemšana - tas viss neko daudz nemaksā.
Te vari redzēt, cik man tas izmaksāja - [salmiunmali.blogs.lv]
Tad topogrāfijas plāns, ja vien jau nav. Un cerams, ka zemes gramata ar robežplāniem Tev jau arī ir.
Tālāk tad jau tikai [rojektēšanas un plānošanas uzdevums, vides tehniskie noteikumi (ja vajag), būvatļaujas pieprasīšana un saņemšana - tas viss neko daudz nemaksā.
Te vari redzēt, cik man tas izmaksāja - [salmiunmali.blogs.lv]
Autors:
scv
(84.237.141.---)
Datums: 09/06/2010 19:35
paris dienas atpakal sanemu projektu uz rokas,majas rekonstrukcija,precizak uz pirmo raujas augsa otrs stavs,AR,BK,GP sadalas plus vajadzigs vel bija konstruktora vertejums,vai esosa tures slodzes ( 80 Ls ) ... kopa 700 Ls ieskaitot buvatlauju ( 15ls ) ... mana gadijuma ari bija gatavs skicenieks,bet uz to visi skibi skatijas,jo neviens negrib nemt svesu materialu un vinu parzimet,likt uz savam lapam,utt,lai ari ideja ir skaidra un nekur nav jabrauc un nekas nav jamera ... plus sanemot projektu 80% tika izmantots mans pamats,nevis jauns zimets ... ka jau teicu,tas isti neko nemainis,ir tev "melnraksts" vai nav ... ceru ka palidzes
Autors:
scv
(84.237.141.---)
Datums: 09/06/2010 19:37
mana gadijuma topene nebija vajadziga,jo negaju arpus esosam robezam,lai ari buvvalde ievilka keksi planosanas uzdevuma,ka vajag ... tava gadijuma vajadzes ... topenes sodien uztaisa lidz 100 latiem agrako 300 un vairak vieta
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 10/06/2010 10:39
Tā kā joprojām turpinās dempinga uzvaras gājiens, neprasīgam pilsonim iespējams iekļauties kādā pustūkstotī par pilnīgi visu (projekts, topogrāfija, pašvaldības būvnodeva, būvatļauja, tehniskie noteikumi utt.). Ir faķīri, kas pamanās vēl lētāk. Tikai "plika" projektēšana pie dempingotājiem mēdz iekļauties 2 simtos (ja nepieciešams vien paraksts un varbūt konsultācija, kā pareizi papīrus sakārtot, tad vēl lētāk). Kvalitatīvs produkts ir dārgāks, bet tāpat krīze ir darījusi savu.
Autors:
scv
(80.233.221.---)
Datums: 10/06/2010 11:13
vismaz musu puse neredzu nekadu dempingu ... labajos laikos sarunaja par 1000 latiem ... krizes laika par 700 ... un startejot ar savu skicenieku ... isti nejutu dempingu ... da vispar neko nevar saprast sobrid - menesi atpakal pasutu zagmetarialus par vienu cenu,vakar jau 40% dargak taja pasa vieta ... esot cenas celusas ... uz kada pamata? ... briziem liekas,ja reiz viens klients "sozrel" tad ari janoslauc, jo nakamais velnvin zin kad ieradisies
Autors:
JanisL
(---.tvparks.lv)
Datums: 10/06/2010 12:38
Jā, es ari pamanīju, ka pa nedēļu kokmateriāliem pie manis noskatītā ražotāja cena pieauga par 5 Ls uz m3. Kā man skaidroja - koka piegādātāji pacēluši cenas, šamējam nav variantu. A kāpēc koka piegādātāji paceļ ciparus - nav ne jausmas.
Autors:
spk
(---.tieto.com)
Datums: 10/06/2010 13:18
Paceļ cenu, jo pērk. Ja pacels cenu, un neviens nepirks, tad laidīs cenu atpakaļ.
Autors:
Projektētājs gudrs
(87.110.43.---)
Datums: 11/06/2010 09:12
Pizdauska kungs!
Iesaku uzmest skici ar roku. Nu tā aptuveni, lai kāds var saprast ko tu gribi. Vai sameklēt kādu tipveida projektu netā, kas +/- atbilst tam, ko gribi un vienkārši piedāvāt vairākiem projektētājiem.
nu tipa uztaisi cenu aptauju. Atceries, ka lētākais ne vienmēr ir labākais.
Citādi sanāk kā te daudzi dara: forumā būvē, projektē un remontē auto...
Iesaku uzmest skici ar roku. Nu tā aptuveni, lai kāds var saprast ko tu gribi. Vai sameklēt kādu tipveida projektu netā, kas +/- atbilst tam, ko gribi un vienkārši piedāvāt vairākiem projektētājiem.
nu tipa uztaisi cenu aptauju. Atceries, ka lētākais ne vienmēr ir labākais.
Citādi sanāk kā te daudzi dara: forumā būvē, projektē un remontē auto...