UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Tamešana
Autors: Artyrs (80.70.22.---)
Datums: 11/07/2010 18:59

Sveiciens visiem! cerams uz jusu atbalstu, man darba piedavaja pastradaat pa tametaju. Inženierkomunikaciju tamešana.
Man tads jautajums, ka reiķina darba likmi? kadu to pieņem?
cik es noprotu, tas ir cik cilveks peln stunda? pareizi sapratu? un vai ta likme atšķiras no veicama darba? piemeram ka cauruļu montāža likme bus tada, demontāža citada?
Paldies pa atsaucību!

Re: Tamešana
Autors: JanisL (78.84.106.---)
Datums: 11/07/2010 23:44

Ēmm, nu tad nav jābrīnas, ka tās kantoru tāmes nereti ir vnk kosmiskas... Man ar tikko viens par karkasa būvniecību prasīja 4k Ls, kamēr citiem tipiski ap 1k Ls grozījās cipars....

Re: Tamešana
Autors: guliks (78.84.21.---)
Datums: 14/07/2010 19:04

Nav jābrīnās, ka dažs labs iegrābjas objektā un bankrotē :). Darba samaksas likmi izzīž no pirksta. It kā vajadzētu atšķirties starp darbiem, bet bieži esmu redzējis tāmes, kurās visiem darbiem ir viena likme. Joks tiek taisīts ar laika normām.

Reizēm, lai aizmālētu acis, tāmē šo to neiekļauj, tāpēc cipari nereti iznāk pievilcīgi. Tos pārējos 3kLs izvilksi pēc tam, kad lētie būs iesākuši būvēt.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  ********   **    **  **    ** 
  **  **   **     **  **     **  ***   **  ***   ** 
   ****    **     **  **     **  ****  **  ****  ** 
    **     **     **  **     **  ** ** **  ** ** ** 
    **      *******   ********   **    **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727