UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: celtniecības pak.majas būvēšanā
Autors: Indrele (84.237.153.---)
Datums: 26/09/2005 19:05

Vai pie Jums var pasuutiit arii projektu?

Autors: asgarda (81.198.251.---)
Datums: 17/11/2005 17:01

Pie mums var pasutīt psadarbojamies ar vairākiem arhitektu birojiem.

Autors: indrele (84.237.181.---)
Datums: 01/12/2005 16:16

Vai varat saakt maajas buuvnieciibu decembrii?

Autors: jaunaamaaja (87.110.17.---)
Datums: 05/01/2006 17:28

Labdien,es veeleetos apriilii vai maijaa saakt maajas celtnieciibu,bet nav veel projekta un zemes,ir tikai nauda. vau varat paliidzeet apbuuves gabala iegaadee un laba projekta ieguushanaa?

Autors: Vida (80.232.228.---)
Datums: 05/01/2006 19:10

Kāpēc nepatīk tipveida projekti? Ir vismaz 3 firmas , kuras šādus tirgo. Tur par 300 projektiem un katrs var izvēlēties sev vajadzīgo. Man arī tāds projekts ir . Samaksāju 900 Ls par visiem projektoem (t.sk. elektr., kanaliz. - tur viss iekšā). Mana 150M2 māja nu ir zem jumta, notiek iekšdarbi. Paši gādājam materiālus( ir atlaižu kartes par 10-16%). Tikai rezultātā neticu, ka var uzcelt lētāk par 340 ls/m2 , ieskaitot darbu un kanalizāciju un apkuri. NO gluži sliktiem materiāliem negribējās celt. Paši izvēlējāmies zemi - 2km pirms Ķekavas. No Rīgas 15km. Esam apmierināti.
Neiekrītiet uz nepilnīgām tāmēm!

Autors: kolja (83.136.143.---)
Datums: 05/01/2006 21:46

Sveiki
Varu līdzēt gan ar zemi gan ar projektu.Pilnai laimei materiāli un celtniecība ar!

Autors: G (84.237.243.---)
Datums: 05/01/2006 22:29

Vida 05/01/2006 12:10
Tikai rezultātā neticu, ka var uzcelt lētāk par 340 ls/m2 , ieskaitot darbu un kanalizāciju un apkuri.

Variet ticēt, variet nē, taču manas izmaksas ir ~ Ls 265/m2, izmantoti augstas kvalitātes materiāli...

Autors: Vida (---.mpe.lv)
Datums: 06/01/2006 06:29

Neticu un neticēšu.
Man māja no fibo + Paroc vate, jumts betona kārniņi, kanalizācija bioloģiskā, abos stāvos oša grīda, kāpnes no priedes ar oša pakāpieniem un 20 koka pakešu logi, no kuriem viens ļoti liels , trīsdaļīgs. Divi skursteņi mūrēti, kur viens ar kamīnu. starp starpstāviem isolgomma.
Protams, var celt koka karkasa ar sliktāku vati un kanalizācijai lauku apvidū vienkārši 2 nosēdakas.Diemžēl ap Rīgu ciemata apbūvē tas vairs nav atļauts. Var jau visādi mānīties, bet laikam nevajag mānīt sevi pirmkārt. Un ja kaimiņš kaimiņam ir pietiekami tuvu un ūdens nav pilsētas, bet spice, tad riskēt negribās.

Autors: td (87.110.76.---)
Datums: 06/01/2006 12:16

...var uzcelt zem 300 Ls/m2, bet tad jābūt baigi stipriem nerviem- daudz ļaudīm paliek nesamaksāts,ar to nevajadzētu lielīties...ja nu vienīgi uzreiz sit gaisā un emigrē no Latvijas...šis temats ir par Īrijas braukšanas iemesliem.

Autors: kolja (83.136.143.---)
Datums: 06/01/2006 16:07

Zem 300Ls var uzcelt koka statņu māju,pie nosacījuma-pats gādā pats būvē+lētā gala materiāli.

Autors: asgarda (87.110.7.---)
Datums: 06/01/2006 16:21

Labdien!

Mees varam piedaavaat Jums apbuuves gabalus un arhitekta pakalpojumus,jo sadarbojamies gan ar nek.iip.,gan ar arhitektu birojiem,bet vispirms labaak vajadzeetu satikties un aprunaaties - cik lielu apbuuves gabalu un kuraa vietaa veelaties,cik lielu maaju un kaadu veelaties,vai juus apmierina muusu izmaksas uttt. t.9841791

Datums: 06/01/2006 17:58

Par saviem cipariem zinu piietiekami labi, lai smīnētu par tekstiem - koka karkass, nemaksāts meistariem, īrija!!!
Mana māja ir celta no keraterm blokiem, siltināta ar paroc vati, dzelsbetona starpstāvu pārsegumi, ķieģeļu starpsienas, visas sienas apmestas ar kaļka-cementa apmetumu, koka fasāde, koka logi, 5 velux ggl logi ar žalūzijām un saules sargiem, krāsas: bekers ārdarbiem, caporol iekšdarbiem, ifo cera santehnika, grohe krāni, oša trepes, priedes koka masīvā grīda (tehnoloģija, kā sporta zālēm savā starpā salīmētu un saskrūvēti 5x6 cm dēļi), gāzes apkure ar kārstā ūdens boileri (gāze bija jāpievlek ~ 35 metri, attiecīgi arī izmaksas) + regulators, minētajā ciparā (Ls 265/m2) iekļautas arī izmaksas arhitektam, vecās mājas nojaukšana, žogs, automātiskie vārti + vārtiņi, klinkera bruģis 200m2
Jā man ir tā iespēja materiālus iegādāties ar ievērojamām atlaidēm, bet meistarus es ņēmu kvalitatīvus, attiecīgi arī viņiem bijas savas izmaksas, taču gala cipars ir ieprieks minētais
Pilnai laimei: māju pabeidzu celt oktobra beigās, no vecās mājas nojaukšanas līdz ievākšanās brīdim pagāja 1,5 gadi, taču visi naudietilpīgākie darbi tika veikti 2005. gadā...
Tas īsumā arī viss
P.S. Kad būs laiks salikšu savas izmaksas pa etapiem un ļaušu iepazīities interesentiem

Autors: casuss (---.fktk.lv)
Datums: 06/01/2006 18:45

Posted by: G (84.237.243.---)
Datums: 06/01/2006 10:58

Par saviem cipariem zinu piietiekami labi, lai smīnētu par tekstiem - koka karkass, nemaksāts meistariem, īrija!!!
Mana māja ir celta no keraterm blokiem, siltināta ar paroc vati, dzelsbetona starpstāvu pārsegumi, ķieģeļu starpsienas, visas sienas apmestas ar kaļka-cementa apmetumu, koka fasāde, koka logi, 5 velux ggl logi ar žalūzijām un saules sargiem, krāsas: bekers ārdarbiem, caporol iekšdarbiem, ifo cera santehnika, grohe krāni, oša trepes, priedes koka masīvā grīda (tehnoloģija, kā sporta zālēm savā starpā salīmētu un saskrūvēti 5x6 cm dēļi), gāzes apkure ar kārstā ūdens boileri (gāze bija jāpievlek ~ 35 metri, attiecīgi arī izmaksas) + regulators, minētajā ciparā (Ls 265/m2) iekļautas arī izmaksas arhitektam, vecās mājas nojaukšana, žogs, automātiskie vārti + vārtiņi, klinkera bruģis 200m2
Jā man ir tā iespēja materiālus iegādāties ar ievērojamām atlaidēm, bet meistarus es ņēmu kvalitatīvus, attiecīgi arī viņiem bijas savas izmaksas, taču gala cipars ir ieprieks minētais
Pilnai laimei: māju pabeidzu celt oktobra beigās, no vecās mājas nojaukšanas līdz ievākšanās brīdim pagāja 1,5 gadi, taču visi naudietilpīgākie darbi tika veikti 2005. gadā...
Tas īsumā arī viss
P.S. Kad būs laiks salikšu savas izmaksas pa etapiem un ļaušu iepazīities interesentiem

Tiešām tas būtu interesanti un noderīgi tiem, kuri vēl tikai sāks vai ir procesā, jo daudzi pasūtītāji ir pieņēmušu kā neapstrīdamu likteni :)))) būvnieku apgalvojumu, ka Bez vismaz 370- 400 ls/ m2 tu vari necerēt uz kaut ko sakarīgu !!!

Datums: 06/01/2006 19:00

Protams ir nianses, materiāliem cenas ceļas, meistariem šausmīgi:(
Ja gribu būt godīgs līdz galam, tad jāsaka, ka samērā dzaudz laika patērēju gan materiālu iegādei, gan darbu uzraudzībai, tādēļ pie izmaksām būtu jāpieskaita 1,5 gada alga, bet nu to es tomēr neskaitu...
400Ls/m2 ir cena 2006. gadam, cena ir samērā reāla, ja pakalpojumu pērc, nevis ar būvniecību (vismaz projekta vadības līmenī) nodarbojies pats...

Autors: td (87.110.76.---)
Datums: 06/01/2006 19:11

...par to smīnēšanu varētu painteresēties VID nodokļu inspekcijā...arī darba devējam ir savi pienākumi,lai darbinieki maksātu nodevas...

Datums: 06/01/2006 19:51

Lūdzu, vari painteresēties, tūdaļ būšu nodevis 2005. gada deklarāciju!!!
2004. gadā man saskaņa ar VID lēmumu nr 8.1.1/137xxx izveidojusies IIN pārmaksa Ls xxx apmērā, kuru arī esmu saņēmis un veiksmīgi iztērējis!!!
Un tici man, 2005. gada pārmaksa ir lielāka...
Ja visi valsts iedzīvotāji maksātu nodokļus, kā tas ir manā un mūsu uzņēmuma gadījumā, tad tādiem td komentāriem nebūtu jēgas, cilvēki tos nesaprastu...
atslābsti un izbaudi ziemu!

Autors: kiev (62.85.6.---)
Datums: 06/01/2006 19:53

to:casuss
vai Jus avretu man kadus labus meistarus ieteikt?

Datums: 06/01/2006 23:38

t.9841791

Autors: Jānis1 (81.198.117.---)
Datums: 14/02/2006 06:06

Lai no cīņām par tēmu kas cik maksā, būtu reāla jēga, izsludinu atklātu konkursu par manas mājas celtniecību. Kopējā platība 240 m2, materiāls - jebkuri no blokiem ar siltinājumu pēc cēlāju ieskatiem (atbilstoši BN), pamati 30 cm x 1.6 m, pagraba nav, plānojums vienkāršs, bez izvirtībām (netaisniem leņķiem utml.), ārējā apdare - krāsots apmetums un koks, iekšā - apmetums vai riģipsis, jumta segums - jebkāds, izņemot dakstiņus. Logus gādāšu pats. Visiem interesentiem izsūtīšu projektu. Vieta - Jūrmala. Būvatļauja ir, pašlaik vienīgais, kas izdarīts - nospraustas (un iesalušas) asis. Budžets, protams, ierobežots.
Esmu atvērts visiem piedāvājumiem. Tel. 6422202.

Datums: 14/02/2006 17:22

Labdien!

Juusu piedaavaajums muus interesee,vai varat atsuutiit maajas projektu uz e-pastu geto3@#$%&inbox.lv - tad vareetu arii noteikt izmaksas.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  ********   **     **   ******   **     ** 
 **  **  **  **     **  **     **  **    **   **   **  
 **  **  **  **     **  **     **  **          ** **   
 **  **  **  **          **   **   **          ** **   
 **  **  **  **           ** **    **    **   **   **  
  ***  ***   **            ***      ******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727