UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Būvdarbi un žogs
Autors:
IngaPinga
(78.84.30.---)
Datums: 17/05/2011 00:13
Labdien! Dažus metrus attālajā kaimiņa zemesgabalā sākušies riktīgi būvdarbi, vispirms tika nojaukta vecā trīsstāvu māja, šobrīd tiek celta jauna.. Lai Dievs dod daudz naudas jaunajam saimniekam un viss ātri un raiti rit uz priekšu!
JAUTĀJUMS! VAI MAN IR KAUT MAZĀKĀS CERĪBAS LR LIKUMDOŠNANĀ ATRAST ATSAUCI, KA JAUNAJAM ĪPAŠNIEKAM BŪTU JĀUZSLIEN NU VISMAZ KAUT KĀDS NOŽOGOJUMS, LAI MANI BĒRNI CAURĀM DIENĀM NEELPOTU TOS KRĪTA PUTEKĻUS, UN ES VISMAZ ŠAD TAD VARĒTU IZIET SAVĀ DĀRZĀ, NEAPKLĀJOTIES AR PUTEKĻU KĀRTU?
P.S. Logus šogad vēl neesmu mazgājusi - katru dienu ir gana bieza jauna putekļu kārta virsū..
Labi jau labi, neesmu nejauka, lai jau būvējas, bet jautājums aktuāls, vai es varu tā pieklājīgi viņam lūgt PAGAIDU ŽOGU?
Paaaldies!
JAUTĀJUMS! VAI MAN IR KAUT MAZĀKĀS CERĪBAS LR LIKUMDOŠNANĀ ATRAST ATSAUCI, KA JAUNAJAM ĪPAŠNIEKAM BŪTU JĀUZSLIEN NU VISMAZ KAUT KĀDS NOŽOGOJUMS, LAI MANI BĒRNI CAURĀM DIENĀM NEELPOTU TOS KRĪTA PUTEKĻUS, UN ES VISMAZ ŠAD TAD VARĒTU IZIET SAVĀ DĀRZĀ, NEAPKLĀJOTIES AR PUTEKĻU KĀRTU?
P.S. Logus šogad vēl neesmu mazgājusi - katru dienu ir gana bieza jauna putekļu kārta virsū..
Labi jau labi, neesmu nejauka, lai jau būvējas, bet jautājums aktuāls, vai es varu tā pieklājīgi viņam lūgt PAGAIDU ŽOGU?
Paaaldies!
Re: Būvdarbi un žogs
Autors:
aaaa
(78.84.190.---)
Datums: 17/05/2011 07:36
Tad jau sanāk, ka tev pašai arī žoga nav, ja jau bērni tik brīvi var iet uz kamina stroiku. Labāk velti laiku, ko sēdi pie datora savu bērnu pieskatīšanai-tad viss nokārtosies - nebūs ne putekļi, ne kaimiņš vainīgs. Man gan grūti iedomāties kādi nu tādi "krīta" putekļi varētu būt ceļot māju? Man te netālu vesels ciemats sabūvēts, bet putekļus gan nemanīju. Manīju smagās mašīnas, trokšņus, izdangātus ceļus, izmētātus atkritumus... bet putekļi?
Re: Būvdarbi un žogs
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 17/05/2011 11:29
Aizteci uz vietējo būvvaldi apskatīt kaimiņa projektu un īpaši darbu organizācijas sadaļu. Ja tur nekā nav vai pat pašas daļas nav, ir visas iespējas (vairāk gan teorētiskas) būvvaldes darboņus aizsūtīt bezdarbniekos.
Būvlaukuma nožogojumam jābūt obligāti un tādam kas nodrošina svešu personu, BĒRNU un dzīvnieku neiekļūšanu tajā. Par putekļiem gan neatbildēšu.
Būvlaukuma nožogojumam jābūt obligāti un tādam kas nodrošina svešu personu, BĒRNU un dzīvnieku neiekļūšanu tajā. Par putekļiem gan neatbildēšu.