UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vajadzīgs padoms un celtnieki
Autors:
ssandijss
(81.198.124.---)
Datums: 03/02/2012 11:37
Pēc 2 nedēļām plānots sākt darbu pie mājas iekšdarbu pabeigšanas.
Būs jāveic šādi darbi, orientējoši:
- elektrības izvilkšana (1.stāvā dažās pozīcijās jau ir ievilkta);
- ūdens trubas, kanalizācija;
- nelielas starpsienas izveide;
- sienu apmešana;
- 1.st.griestu špaktelēšana, 2.st.reģipša pielikšana;
- grīdu siltumizolācija, siltās grīdas, betons (pagaidām abos stāvos ir melnais betons);
- ventilācija?;
- siltumsūknis (pagaidām skatos uz fonons.lv);
- flīzēšana, lamināts, sienu krāsošana, virtuves iekārtās utml.
Mājas platība ~195m2. Atrodas Garkalnē.
Labprāt uzklausītu piedāvājumus par risinājumiem un cenām iepriekš uzskaitīto darbu veikšanai. Varu aizvest māju apskatīt klātienē.
Pirmkārt gribētu atrast prātīgu cilvēku, kurš uz vietas man apstāstītu labākos risinājumus visām pozīcijām!
ssandijss at gmail.com
mob.29I878I7
Būs jāveic šādi darbi, orientējoši:
- elektrības izvilkšana (1.stāvā dažās pozīcijās jau ir ievilkta);
- ūdens trubas, kanalizācija;
- nelielas starpsienas izveide;
- sienu apmešana;
- 1.st.griestu špaktelēšana, 2.st.reģipša pielikšana;
- grīdu siltumizolācija, siltās grīdas, betons (pagaidām abos stāvos ir melnais betons);
- ventilācija?;
- siltumsūknis (pagaidām skatos uz fonons.lv);
- flīzēšana, lamināts, sienu krāsošana, virtuves iekārtās utml.
Mājas platība ~195m2. Atrodas Garkalnē.
Labprāt uzklausītu piedāvājumus par risinājumiem un cenām iepriekš uzskaitīto darbu veikšanai. Varu aizvest māju apskatīt klātienē.
Pirmkārt gribētu atrast prātīgu cilvēku, kurš uz vietas man apstāstītu labākos risinājumus visām pozīcijām!
ssandijss at gmail.com
mob.29I878I7
Re: Vajadzīgs padoms un celtnieki
Autors:
soseds2
(46.109.25.---)
Datums: 03/02/2012 19:36
Ir visi nepieciesamie meistari, ari siltumsuknu uzstaditaj firmas apkures meistars. Tel. 29589722 Par cenam var vienoties ar katru meistaru individuali. Es neesmu starpnieks-stradaju brigade.
Autors:
Ivo T.
(46.109.25.---)
Datums: 04/02/2012 01:18
Cilvēks nodarbojas ar visa veida iekšdarbiem izņemot elektrības un kanalīzāciju uzstādīšanu...bet viņam ir cilvēki, kuri to var izdarīt, cenas demokrātiskas;
zvani apjautaajies 29566060, prasi Dairi;
Ja ir vajadzība palīdzība interjera lietās vai individuālu mēbeļu izgatavošanā, tad droši var zvanīt man 26793388 Ivo T.;
zvani apjautaajies 29566060, prasi Dairi;
Ja ir vajadzība palīdzība interjera lietās vai individuālu mēbeļu izgatavošanā, tad droši var zvanīt man 26793388 Ivo T.;
Vajadzīgs padoms tapešu līmēšanā
Autors:
RalfsL
(212.93.100.---)
Datums: 27/06/2012 11:51
Sveiki.
Ir doma pārlīmēt tapetes, pašlaik ir parastās tapetes, bet paredzētas krāsojamās stiklšķiedras.
Jautājums būtu, ar ko būtu jāapstrādā kailās apmestās betona sienas, pirms līmēt jaunās tapetes?
Paldies
Ir doma pārlīmēt tapetes, pašlaik ir parastās tapetes, bet paredzētas krāsojamās stiklšķiedras.
Jautājums būtu, ar ko būtu jāapstrādā kailās apmestās betona sienas, pirms līmēt jaunās tapetes?
Paldies
Autors:
mr M
(---.bn.ngn.lv)
Datums: 28/06/2012 10:03
varu palīdzēt ar santehniku:27754064