UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Privātmāju būvniecība :
Building.Lv Forums
klona grīdas liktenis?!
Autors:
babajs
(95.68.101.---)
Datums: 16/08/2012 19:41
Sveiki!
Vēršos pie jums pēc palīdzības...esmu uzsācis remontdarbus saimniecības ēkā, kuru gribu pārtaisīt par apdzīvojamu māju. Un nonācu pie dilemmas, saskaroties ar klona grīdu kādreiz bijušajā kūtī...respektīvi man radās jautājums vai es šo klona grīdu varu saglabāt vai labāk no tās atbrīvoties un uzliet jaunu betona grīdu? Esmu dzirdējis, ja virca esot tikusi uz betona, tad to vairs īsti saglābt nevarot. Kā tur īsti ir?
Jau iepriekš-Paldies!
Vēršos pie jums pēc palīdzības...esmu uzsācis remontdarbus saimniecības ēkā, kuru gribu pārtaisīt par apdzīvojamu māju. Un nonācu pie dilemmas, saskaroties ar klona grīdu kādreiz bijušajā kūtī...respektīvi man radās jautājums vai es šo klona grīdu varu saglabāt vai labāk no tās atbrīvoties un uzliet jaunu betona grīdu? Esmu dzirdējis, ja virca esot tikusi uz betona, tad to vairs īsti saglābt nevarot. Kā tur īsti ir?
Jau iepriekš-Paldies!
Re: klona grīdas liktenis?!
Autors:
Rx
(212.93.100.---)
Datums: 16/08/2012 19:58
Teikšu no savas pieredzes: Pirms 35 gadiem bija govis....virca, un viss kas ar to saistīts. Visu iztīrot, ar šļūteni izmazgājot, iztīrot, pēc salīdzinoši maza laika smakas strauji samazinājās. ( kad labi izžuva) Betona- klona stāvoklis, kā "jauns" Nekas nav saēsts un neturpina ēsties. Tagad šķūnis, darbnīca un nav nekādu problēmu ar klonu. Bet nez vai šo klonu var pa tiešo izmantot dzīvojamai platībai: Kūtī, lopiem , klons tiek tā veidots, lai virca tek noteiktā virzienā un pa speciālām renēm uz vircas bedri. Domāju ka , ja kas lieks, jānokaļ, bet virsū jālej vai kā citādi, jauna grīda.