UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Plīts mūrešanas shēma
Autors:
appolons
(178.16.22.---)
Datums: 15/03/2014 18:28
Ineresēja vai vēl kādam nav zināmi interneti resursi kur ir detalizēti parādīta shēma vienkāršai lauku plīts mūrēšanai.
Kaut kas līdzīgs šim video
[www.youtube.com]
Kaut kas līdzīgs šim video
[www.youtube.com]
Re: Plīts mūrešanas shēma
Autors:
Rx
(178.16.22.---)
Datums: 15/03/2014 18:50
Ielieciet Googles meklētājā " кухонная кирпичная плита " un tik meklē......Meklē arī pēc bildēm.
Autors:
Rx
(178.16.22.---)
Datums: 15/03/2014 18:51
Viena no vienkāršākajām te: [www.osnovaremonta.ru]
Autors:
jānis_2
(85.10.211.---)
Datums: 18/05/2016 13:04
Varu piedāvāt gatavu plīti - atbrauc, izjauc, saliec pie sevis atpakaļ :).
Balti glazētie podiņi ir.
Balti glazētie podiņi ir.
Autors:
Didzisp
(85.10.211.---)
Datums: 18/05/2016 15:32
Jānis_2, Kur Tev tā plīts atrodas? Man dēlam interesē mājā uzmūrēt plīti. Tur kādreiz bijusi balta glazētu podiņui plīts un palicis sildmūris. Gribās pie baltā sildmūra tādu pašu plīti atjaunot. Varbūt varam ko sarunāt.
Appolons, ieteiktu mūrēt nevis vienkāršu plīti, bet tādu, kurai ir vasaras variants, pa taisno skurstenī. Vasaras variants caur cepeškrāsni. Ziemas variants uz sildmūri un ziemas variants uz sildmūri caur cepeškrāsni. Tad vēl ''čcūska'' siltajam ūdenimm. Jā, sarežģīti, bet vēlāk nenožēlosi.
Appolons, ieteiktu mūrēt nevis vienkāršu plīti, bet tādu, kurai ir vasaras variants, pa taisno skurstenī. Vasaras variants caur cepeškrāsni. Ziemas variants uz sildmūri un ziemas variants uz sildmūri caur cepeškrāsni. Tad vēl ''čcūska'' siltajam ūdenimm. Jā, sarežģīti, bet vēlāk nenožēlosi.
Autors:
jānis_2
(85.10.211.---)
Datums: 18/05/2016 17:29
Plīts ir Jelgavas novadā, kādi 70km no Rīgas. Mūrītis nav no glazētajiem podiņiem. Bet reāli tādi baltie podiņi vēl šur tur gar pakšiem mētājas un būtu salasāmi vēl papildus. Jo bija vēl viena plīts, kura tika kaut kad nojaukta pirms gadiem 7-8.
Ir plīts virsa, cepeškrāsns iebūvētā (laikam gandrīz nelietota), ūdens sildīšanas bundulis.
Man tikai nosacījums viens - kurš brauc, lai nojauc to plīti pilnībā. Gluži būvgružus gan prom vest nelikšu, tos man būs kur nobērt.
Viss tas pilnīgi par brīvu. Vēlams līdz kādam jūlija vidum.
Ir plīts virsa, cepeškrāsns iebūvētā (laikam gandrīz nelietota), ūdens sildīšanas bundulis.
Man tikai nosacījums viens - kurš brauc, lai nojauc to plīti pilnībā. Gluži būvgružus gan prom vest nelikšu, tos man būs kur nobērt.
Viss tas pilnīgi par brīvu. Vēlams līdz kādam jūlija vidum.
Autors:
Didzisp
(85.10.211.---)
Datums: 18/05/2016 19:05
Jānis_2, varbūt var palūgt kādus Tavus kontaktus. Labprāt piebrauktu un tad varētu sarunāt. Nākamnedēļ būs Jelgavā darbs, jums tur pilsētas svētki, tad varētu apvienot patīkamo ar lietderīgo :)
Autors:
jānis_2
(85.10.211.---)
Datums: 19/05/2016 11:35
nosūtīju PZ boot forumā.
Autors:
Jānis Gulbinskis
(212.3.194.---)
Datums: 09/10/2024 11:01
Lūdzu sildmārīša shēmu.