UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Difūzijas membrāna
Autors: Eess (178.16.22.---)
Datums: 23/03/2014 20:06

Labdien!
Varbūt kāds var ieteikt labu (gan cenas, gan kvalitātes ziņā) difūzijas membrānu jumtam.
Gribētos lai būtu četrslāņu - ar paaugstinātu izturību (piemēram Eurovent strong) un lai būtu malās, vēlams abās, iestrādāta līmējošā josla.
Šim pašam minētajam Eurovent strong ir pieejama sk2 versija, bet šķiet, ka Latvijā tāda nav nopērkama. Pie Igauņiem tādu piedāvā, bet mūsu veikalos neredz... ;(
Pagaidām tādu esmu atradis tikai vienu, ko piedāvā Monier - Divoroll universal S, bet cenas ziņā (155 EUR) varētu vēlēties ko labāku...
Varbūt kāds var ieteikt ko labāku...

Re: Difūzijas membrāna
Autors: jancis345 (178.16.22.---)
Datums: 24/03/2014 15:08

Ja tu domā ka cena par zemu, tad noteikti var sarunāt lai pārdod dārgāk. Ja nu gadījumā nav kur likt naudu atdod man. Galu galā ja tev nepatīk Latvija brauc uz Igauniju un dzīvo tur, tur zāle zaļāka un nauda savādāka, igaunijas eura.

Autors: Eess (178.16.22.---)
Datums: 24/03/2014 19:42

Neesmu teicis, ka man nepatīk Latvija! Cerēju tik ka kāds var ieteikt kaut ko no membrānām...

Autors: Niks (178.16.22.---)
Datums: 24/03/2014 20:23

Es izvēlējos DuPoint Tyvek Solid. Membrāna ir salīdzinoši plāna, bet stiepē ļoti izturīga.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.