UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dakstiņu kore
Autors:
Amatieris9
(178.16.22.---)
Datums: 07/08/2014 22:26
Sveiki!
Liekot Monier dakstiņu jumtu esmu ticis līdz korei un tagad nesaprotu - speciālā monier aero kore taču ar savām spurām cieši nepieguļ dakstiņu zemākajās vietās... Vai tur nesaputinās sniegu vai arī tur kaut kas vēl ir jālīmē???
Meklēju youtube, bet tur ir tikai par līmējamo kores blīvētāju no kura mani Monier pārstāvis atrunāja, jo plastmasas aero kore esot krietni labāka. Tagad nesaprotu ko lai iesāk???
Padalieties ar savu pieredzi.
Liekot Monier dakstiņu jumtu esmu ticis līdz korei un tagad nesaprotu - speciālā monier aero kore taču ar savām spurām cieši nepieguļ dakstiņu zemākajās vietās... Vai tur nesaputinās sniegu vai arī tur kaut kas vēl ir jālīmē???
Meklēju youtube, bet tur ir tikai par līmējamo kores blīvētāju no kura mani Monier pārstāvis atrunāja, jo plastmasas aero kore esot krietni labāka. Tagad nesaprotu ko lai iesāk???
Padalieties ar savu pieredzi.
Re: Dakstiņu kore
Autors:
fvx
(178.16.22.---)
Datums: 07/08/2014 23:49
Pēc manas sapratnes viņa domāta, lai elpo zem jumta pārseguma daļa
Autors:
v_t
(178.16.22.---)
Datums: 08/08/2014 11:35
liku aero bra gan mājai gan pirtiņai.
piepiežot, tā kore smuki apņem dakstiņu viļņus. iestrādātais audums ļauj vēdināt jumtu, un acīmredzot arī pietiekami labi novērš sniega ieputināšanu, jo nav nācies saskarties, ka vēlāk kaut kas kaut kur kustu un tecētu.
iespējams, ka ar laiku tas var aizsērēt ar ziedputekšņiem vai bērzu sēklām, piemēram. bet pat tādā gadījumā noņemt kores dakstiņus un visu to izmēzt nav pārāk sarežģīti.
piepiežot, tā kore smuki apņem dakstiņu viļņus. iestrādātais audums ļauj vēdināt jumtu, un acīmredzot arī pietiekami labi novērš sniega ieputināšanu, jo nav nācies saskarties, ka vēlāk kaut kas kaut kur kustu un tecētu.
iespējams, ka ar laiku tas var aizsērēt ar ziedputekšņiem vai bērzu sēklām, piemēram. bet pat tādā gadījumā noņemt kores dakstiņus un visu to izmēzt nav pārāk sarežģīti.
Autors:
pamats topošais
(178.16.22.---)
Datums: 08/08/2014 13:11
tieši tā kā v_t teica, tās plastmasas piespiež dakstiņš, ko pieskrūvē ar to speciālo skavu un viņš ieguļas visās spraugās tā, ka nekas tur iekšā netiek.. Man nekādu sūcību nav bijis, turklāt, ja ir apakšā plēvveidīgais, tad pat ja ko iepūtīs, tam jānotek lejā.
Autors:
Praktiķis
(178.16.22.---)
Datums: 08/08/2014 17:54
Arī varu tikai apstiprināt v_t teikto- viss tur ļoti smuki piespiežas un pieguļ. Kores dakstiņš gan tās spuras pilnībā nenosedz,bet no attālumā tas nav uzkrītoši. Ja nepatīk, droši var ņemt MONIER piedāvāto ''metalroll'' kores blīvētāju. Pašas kores elpošanai īstenībā nav lielas nozīmes-jo ventilējas viss segums pats par sevi.