UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Privātmāju būvniecība :
Building.Lv Forums
Koka logi/kavlitāte/montāža
Autors:
Kasprs12
(85.10.211.---)
Datums: 08/06/2015 00:14
Labdien
Vai kāds ir saskāries ar zemāk minētajām firmām, kas taisa un montē logus.
Plānā ir nomainīt mājai koka logus un ārdurvis.
Cenu aptauju esmu uztaisījs, bet interesē va kādam ir bijusi kāda saskarsme ar zemāk minētajām firmām un kādas ir atsuaksmes:
Flora, Mežmaļi, Livasgrupa
Paldies
Vai kāds ir saskāries ar zemāk minētajām firmām, kas taisa un montē logus.
Plānā ir nomainīt mājai koka logus un ārdurvis.
Cenu aptauju esmu uztaisījs, bet interesē va kādam ir bijusi kāda saskarsme ar zemāk minētajām firmām un kādas ir atsuaksmes:
Flora, Mežmaļi, Livasgrupa
Paldies
Re: Koka logi/kavlitāte/montāža
Autors:
Niks
(85.10.211.---)
Datums: 08/06/2015 10:33
Nevienu no šiem
Paskati SIA Pavasars
Paskati SIA Pavasars
Autors:
Reno
(85.10.211.---)
Datums: 08/06/2015 13:59
Pašlaik dzīvoklī ir Līvasgrupas pildiņu durvis - otrās ārdurvis un istabu durvis. Durvis kā durvis, tikai pildiņi staigā. Kā rudenī ieslēdzas apkure, tā parādās baltas, nenolakotas pildiņu malas. Un uz pildiņu reljefās daļas krājas putekļi.
Šis aspekts arī lika mājai izvēlēties gludās durvis.
Pagaidām esmu pie Mežmaļiem pasūtījis ārdurvis kopā ar otrām iekšdurvīm (gludās, finierētās) vienā kārbā. Pienāks laiks un sūtīšu arī pārējās iekšdurvis. Kvalitāte liekas, ka ir ļoti OK. Cena - nav Staļu kosmosa cena, bet nav arī baltkrievu lētums. Kaut kas pa visu. Kā gudri saka - ļoti labs price/performance rādītājs.
Šis aspekts arī lika mājai izvēlēties gludās durvis.
Pagaidām esmu pie Mežmaļiem pasūtījis ārdurvis kopā ar otrām iekšdurvīm (gludās, finierētās) vienā kārbā. Pienāks laiks un sūtīšu arī pārējās iekšdurvis. Kvalitāte liekas, ka ir ļoti OK. Cena - nav Staļu kosmosa cena, bet nav arī baltkrievu lētums. Kaut kas pa visu. Kā gudri saka - ļoti labs price/performance rādītājs.
Autors:
Viesturs470
(85.10.211.---)
Datums: 15/06/2015 16:51
Pētīti ir visu ieprirkšminēto piedāvājumi no kuriem izvēlējos Floru, tas gan bija krietnu laiku atpakaļ, bet ja vēl šodien "dzīvi" tad tas nav slikts rāditājs.
Sliktās ziņas - bija klūdījušies pasūtījuma izpildē, nācās pārkrāsot un tāpēc neieklāvās termiņos;
Montētāji bija apakšnieki un "klibi uz abām kājām" ar visu klātstāvēšanu sataisīja "lielu kaudzi mēslu"
ar šodienas acīm un pieredzi skatoties tādus objketam tuvumā nelaistu, bet "skola maksā naudu" un arī laiki bija "treknie" kad vairāk vajadzēja man nekā viņiem !.
Pozitīvais bija tas, ka kļūdas tika atzītas, problēmas risinātas un pielīgtās sasitības izpildītas - par termiņu kavēšanu un pārtaisītajiem darbiem viss tika atrēkināts veicot galīgos norēķinus !
Tāpēc kopumā sadarbību uzskatu par veiksmīgu !
Sliktās ziņas - bija klūdījušies pasūtījuma izpildē, nācās pārkrāsot un tāpēc neieklāvās termiņos;
Montētāji bija apakšnieki un "klibi uz abām kājām" ar visu klātstāvēšanu sataisīja "lielu kaudzi mēslu"
ar šodienas acīm un pieredzi skatoties tādus objketam tuvumā nelaistu, bet "skola maksā naudu" un arī laiki bija "treknie" kad vairāk vajadzēja man nekā viņiem !.
Pozitīvais bija tas, ka kļūdas tika atzītas, problēmas risinātas un pielīgtās sasitības izpildītas - par termiņu kavēšanu un pārtaisītajiem darbiem viss tika atrēkināts veicot galīgos norēķinus !
Tāpēc kopumā sadarbību uzskatu par veiksmīgu !
Autors:
Kasprs12
(85.10.211.---)
Datums: 23/09/2015 16:14
ir darīts - sia Pavasars.
izskatās ļoti ok, redzēs kā būs vēlāk
Sekjuu
izskatās ļoti ok, redzēs kā būs vēlāk
Sekjuu
Autors:
fizz
(85.10.211.---)
Datums: 12/02/2016 12:25
Varbūt ir kādas atsauksmes par WWL koka logiem?