UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Multimax Būve
Autors: Ģirts _Valmiera (87.110.77.---)
Datums: 06/01/2006 05:56

Esmu nolēmis iegādāties zemi un celt privātmāju kādā no šilaika populāriem jauniem privātmāju ciematiem. Optimāls variant ir Ādažos Saulespļavas un šo ciematu ceļ tāda firma Multimax būves. Vai kāds kaut ko var pastāstīt par šo firmu ? Laba - slikta? Cenas ? Vai ši ir pareizā izvēle - es domāju šo firmu kā celtniekus?

Re: Multimax Būve
Autors: m_br (85.115.102.---)
Datums: 13/02/2006 03:45

man ir intuiicija,ka sim nevar uzticeeties
biju pie vinja runaaju - silti neiesaku!

Autors: kvazi (81.198.173.---)
Datums: 15/09/2006 15:36

lielākā daļa īs būvfirmas nolīgst (celtniekus) neprofessionāļus un štance augšā mājās kā sēnes pēc lietus. Tu vari iegādāties pie viņiem māju bet vispirms tev ljoti labi jāpārzin būvniecība jo savādāk varēsi iegrābties un kredītu maksāt pusagruvušā jaunā mājā. Daudzi piemēri ir dzirdēti no tiem kuri ir nopirkuši un ir zināmi "celtnieki", kuri šādas mājas ceļ. Tikai ja tie ir celtnieki tad es esmu ātomfiziķis!!!!

Lai veicas un neiegrābieties.

Autors: Antins (---.balticom.lv)
Datums: 03/12/2006 01:39

Ja nav nosleepums, kaada iemesla deelj tika izdariita izveele par labu ciematam? cerams ka ne taapeec ka tas taga tipa "moderni" un "ir modee"?
es personiigi tur nekaadus labumus nesaskatu, vienus sliktumus. zemes maz,visapkaart cilveeki, un nekur nau teikts,ka jauki un visnotalj briiniskiigi cilveeki tur apkaart savaaksies. man domaat labaak kaukur nomaljaa vietaa pie dabas kaadu hektaaru vai vairaak nopeerc,un bliez augshaa pac savu maaju. i nebuus jaaraizeejas par kvalitaati,ja pats celsi, i 20 metrus no tevis kaads nakts viduuu neizdomaas muzonu uzgriezt vai apdzeeries pabljaustiities,uttp...

Autors: Duuda (---.ultranet.lv)
Datums: 05/12/2006 01:47

Es piekrītu Antinam. Ja ne nomalē tad vismaz zemes gabalu tur pat Ādažos, bet ne ciemata. Savā laikā meklējot zemi kostatēju, ka nopērkot zemi ciematā nākotnē no tevis paprasīs papildus taviem mājas uzturēšanas izdevumiem kādus 100 un pat vairāk latus. Tas ir par misenes izvešanu, par celiņu notīrīšanu (neatkarīgi vai ir sniegs), par apsardzi, par tā saucamo komunikāciju līniju uzturēšanu kārtībā, par dīķa uzturēšanu un.t.t. Tātad bēgot no dzīvokļa jebkurā gadījumā tu maksāsi savus izdevumus + 100....Ls. Tagad ciemata saimnieki ir palikuši gudrāki. Agrāk varēji izvēlēties ņemt viņa projektus un celtniekus vai būvēt pats, bet tagad pārsvarā uzspiež savu būvfirmu. Paanalizējot viņa tāmes sapratu, ka tāda būvniecība ar visiem darbiem, pakalpojumiem un materiāliem ir 20% dārgāka un kvalitāte nav garantēta. Protams zinu arī tādas firmas kas tomēr būvē kvalitatīvus ciematiņus (mazus) un tur tiek rūpīgi piemeklēti kaimiņi un cenas nav no zemākām, toties ir kvalitāte. Bet tie arī daudz nereklamējās.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.