UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Privātmāju būvniecība :
Building.Lv Forums
Gribam pamainīt darba vidi
Autors:
tissot555
(85.10.211.---)
Datums: 02/02/2016 13:35
Sveiki foruma apmeklētāji!
Es gadiem ilgi regulāri sekoju, kas šeit forumā notiek. Intresanti, jo esmu vairāk kā 15 gadus celtniecībā, un redzu šeit visu nejēdzību atspoguļojumu kas ir būvniecībā, jāatzīst no abām pusēm....!:) Pasūtītāji grib gandrīz visu pa velti, bet strādnieki- nejēgas tikai ātri un daudz naudas, nedomājot par sekām...!:(( Tas tā ievadam....!:) Mēs ar kompanjonu, kas kādus gadus 30 būvē, pa šiem gadiem esam izveidojuši tādu kā neformālu amatnieku apvienību, kuru mēs kordinējam, kas pēc vajadzības saiet kopā vai atsevišķi veic darbus atbilstoši savai specializācijai. Visus šos gadus ir sanācis tā, ka mēs no rokas rokā tiekam nodoti nākošiem pasūtītājiem. Būvējām no nules un renovējām, tā teikt krieviski runājošiem pasūtītājiem un savas aizņemtības dēļ neesam mēģinājuši mainīt darba vidi. Arī šobrīd esam normāli noslogoti, tomēr tas sāk palikt nomācoši.....!:) Tāpēc esmu saņēmies pamēģināt izrauties no tā pasūtītāju loka....!:) Ja kādam varam būt intresanti, rakstiet tissot55atinbox.lv vai zvaniet 29253062.
P.S Pie vajadzības varam parādīt portfolio vai ja vajag, rakstiskas un mutiskas atsauksmes.
P.S.S. Darbus plānojam ar rezervi.....!:))
Es gadiem ilgi regulāri sekoju, kas šeit forumā notiek. Intresanti, jo esmu vairāk kā 15 gadus celtniecībā, un redzu šeit visu nejēdzību atspoguļojumu kas ir būvniecībā, jāatzīst no abām pusēm....!:) Pasūtītāji grib gandrīz visu pa velti, bet strādnieki- nejēgas tikai ātri un daudz naudas, nedomājot par sekām...!:(( Tas tā ievadam....!:) Mēs ar kompanjonu, kas kādus gadus 30 būvē, pa šiem gadiem esam izveidojuši tādu kā neformālu amatnieku apvienību, kuru mēs kordinējam, kas pēc vajadzības saiet kopā vai atsevišķi veic darbus atbilstoši savai specializācijai. Visus šos gadus ir sanācis tā, ka mēs no rokas rokā tiekam nodoti nākošiem pasūtītājiem. Būvējām no nules un renovējām, tā teikt krieviski runājošiem pasūtītājiem un savas aizņemtības dēļ neesam mēģinājuši mainīt darba vidi. Arī šobrīd esam normāli noslogoti, tomēr tas sāk palikt nomācoši.....!:) Tāpēc esmu saņēmies pamēģināt izrauties no tā pasūtītāju loka....!:) Ja kādam varam būt intresanti, rakstiet tissot55atinbox.lv vai zvaniet 29253062.
P.S Pie vajadzības varam parādīt portfolio vai ja vajag, rakstiskas un mutiskas atsauksmes.
P.S.S. Darbus plānojam ar rezervi.....!:))
Re: Gribam pamainīt darba vidi
Autors:
GGatis
(85.10.211.---)
Datums: 02/02/2016 15:32
Izskatās kāds sajutis pret Krieviju vērstās sankcijas .. :o
Re: Gribam pamainīt darba vidi
Autors:
tissot555
(85.10.211.---)
Datums: 03/02/2016 14:13
Ar sankcijām, te nav nekāda sakara, jo man šķiet, ka latvieši nemaz nezin kas notiek. Mūsu pasūtītājus neskāra ne finanšu krīze, ne viņus skar sankcijas, jo viņiem lielākoties ir UK vai Vācijas pilsonība, protams arī KF un citu bijušo republiku pilsonība. Pēc visa spriežot, viņiem pie kājas mūsu problēmas, viņus vispār neitresē ne latviešu ne eiropiešu domas. Viņiem maksā, un viņi ir autonomi. Pēc principa, mēs nepārkāpjam likumus, pārējais ir mūsu darīšana. Viņi te jūtas ērti, čupojas savā starpā, un viss cits, nav saistoš.
Tāpēc atkārtošos, ne darba trūkums, bet vidi gribas pamainīt.....!!!:)
Tāpēc atkārtošos, ne darba trūkums, bet vidi gribas pamainīt.....!!!:)