UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Saliekamās mājas???
Autors:
Kaspars...
(---.110.191.home.M1.4.lan.mits.lv)
Datums: 08/02/2006 15:13
Vai kādam ir bijusi darīšana ar šiem projektiem? www.veixme.lv Padalieties lūdzu ar pieredzi.Paldies!!!
Re: Saliekamās mājas???
Autors:
.....
(---.110.191.home.M1.4.lan.mits.lv)
Datums: 08/02/2006 22:18
.
Autors:
jan
(62.85.105.---)
Datums: 01/03/2006 00:11
man tas puisis likaas mashenjiks
Autors:
McGordon
(---.dyn.optonline.net)
Datums: 11/03/2006 04:14
Saliekamas majas ir vairaku tipu, par kuram tiesi interesejies?
Autors:
Gjanis
(---.102.29.home.M1.2.lan.mits.lv)
Datums: 12/03/2006 15:39
Saprotu, ka interesē tās, ko piedāvā "veixme"! cenas jau viņu www ir visnotaļ interesantas!
Autors:
McGordon
(---.dyn.optonline.net)
Datums: 13/03/2006 01:15
Projekti ne visai, bet kopuma izskatas labi. Neko konkreti nevaru pateikt, tikai to , ka sadu maju montazas gadijuma precizitatei jabut 99.99% citadi bus meza. Tur nu neko pec tam nepiedzisi un neizmainisi. Nenoliedzams pluss ir atrums. Esmu piedalijies(noverotajs)420m2 majas monesana. Brigadae saka darbu 7:30 un 16:30 montazas darbi bija pebekti . Vel apmeram menesis ieksdarbiem un gridam.
Autors:
xxx
(195.122.28.---)
Datums: 13/03/2006 16:58
420m2 maja 1 dienas laikaa? nu njefiga sebe..
ck nopratu karkas ir no metala un kas pa vidu?
ck nopratu karkas ir no metala un kas pa vidu?
Autors:
joks
(---.btv.lv)
Datums: 13/03/2006 22:48
Veixme uzlikusi tikia vienu namu un to pašu Cēsu galā.
Autors:
McGordon
(---.dyn.optonline.net)
Datums: 14/03/2006 01:03
Neko nevaru pateikt par Veixmes razotajam un uzstaditajam majam. Ts ko esmu licis un redzejis ko liek ir ASV, bet tur nav metala karkasa. Viss ir koka konstrukcijas un pildits var but ar akmenvates paveidu , vai poliuretana putu izolaciju. Sadam gatavu bloku majam ipasas uzticibas nav, jo ka jau mineju montazas precizitatei ir jabut loti augsta limeni. Atri ieliktiem pamatiem(bez nostavesanas perioda-1 ziema-ir tendence staigat) sada gadijuma var rasties plaisas un nobidesko gandriz nav iespejams izlabot. Ja maja tiek celta pec vecajam tehnologijam ta ir elastigaka un padodas nelielam svarstibam bez redzamam izmainam. Bet te protams var but dazadi viedokli un nianses. Katrai tehnologijai ir savi plusi un minusi.Tikai izvertejot visus par un pret var pienemt savu lemumu.
Autors:
ČILIS 1
(87.110.17.---)
Datums: 16/07/2007 07:01
Gjanis Wrote:
-------------------------------------------------------
> Saprotu, ka interesē tās, ko piedāvā "veixme"!
> cenas jau viņu www ir visnotaļ interesantas!
Paklau ES ESMU ĻOTI DAUDZ SASKĀRIES AR ŠĪM MĀJĀM!!! Ja Kādam ir nopietna Atkārtoju Vēlreiz (NOPIETNA INTERESE) Rakstat veixme@#$%&inbox.lv Vai braucat pie MANIS Exkursijā Vissu parādīšu uz vietas. Ar MANĀM Mājām ir jau pilna LATVIJA!!! Lūk Tā. Un pats galvenais (DAUDZ REĀLU UN APMIERINĀTU KLIENTU)!
> Saprotu, ka interesē tās, ko piedāvā "veixme"!
> cenas jau viņu www ir visnotaļ interesantas!
Paklau ES ESMU ĻOTI DAUDZ SASKĀRIES AR ŠĪM MĀJĀM!!! Ja Kādam ir nopietna Atkārtoju Vēlreiz (NOPIETNA INTERESE) Rakstat veixme@#$%&inbox.lv Vai braucat pie MANIS Exkursijā Vissu parādīšu uz vietas. Ar MANĀM Mājām ir jau pilna LATVIJA!!! Lūk Tā. Un pats galvenais (DAUDZ REĀLU UN APMIERINĀTU KLIENTU)!
Autors:
erims
(80.70.23.---)
Datums: 08/11/2007 05:23
McGordon Wrote:
> Saliekamas majas ir vairaku tipu, par kuram tiesi
> interesejies?
labdien griezos pie jums pec padoma un varbut kadu atbilditi.pagaidam nezinu nevienu majas tipu bet esot kaut kadas koka karkasa majas man ir vieta tadai majai veletos kadus 50 lidz 60 km2 saksu vakt visu pieejamo info. velos jautat kas teiksim ir ieklauts majas cena.un kada aptuveni ir cena tik lielai majelei vai cels, piegade uz vietu. teiksim kuldigu,vai apdare ir cena, kadi ieksdarbi vai elektriba vismaz lidz skapim kas ar udeni kanelizaciju,kada tur domata apkure.kas ar buvatlauju. jau ieprieks paldies
> Saliekamas majas ir vairaku tipu, par kuram tiesi
> interesejies?
labdien griezos pie jums pec padoma un varbut kadu atbilditi.pagaidam nezinu nevienu majas tipu bet esot kaut kadas koka karkasa majas man ir vieta tadai majai veletos kadus 50 lidz 60 km2 saksu vakt visu pieejamo info. velos jautat kas teiksim ir ieklauts majas cena.un kada aptuveni ir cena tik lielai majelei vai cels, piegade uz vietu. teiksim kuldigu,vai apdare ir cena, kadi ieksdarbi vai elektriba vismaz lidz skapim kas ar udeni kanelizaciju,kada tur domata apkure.kas ar buvatlauju. jau ieprieks paldies
Autors:
EjTakTu
(78.84.58.---)
Datums: 08/11/2007 05:37
Kvadrātkilometri - tas skan lepni! :D