UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Privātmāju būvniecība :
Building.Lv Forums
Arhitekti
Autors:
zakits
(81.198.16.---)
Datums: 05/02/2003 14:29
Lūdzu zinošie palīdziet atrast kaut cik reālu arhitektu, kas neplēš trīs ādiņas par standartveida projektu. es pat būtu ar ar mieru uz studentu. kā arī gribētu zināt cenas šo speciālistu pakalpojumiem.
Re: Arhitekti
Autors:
Raimonds
(80.232.192.---)
Datums: 15/03/2003 16:32
Esmu reāls.
Autors:
Agris
(---.iem.gov.lv)
Datums: 29/04/2003 12:40
cik izmaksā pie reāla arhitekta projekts ~100m2 koka ēkai vēsturiskās apbūves zonā
Autors:
:)
(80.233.240.---)
Datums: 14/06/2004 15:10
Droshi vien ka reaalu pikji ;)
Autors:
Ragnars Gulbis
(159.148.66.---)
Datums: 15/06/2004 11:34
Vai ir kādi konkrēti arhitekti ar labu reputāciju?
Autors:
vapon
(62.85.59.---)
Datums: 15/06/2004 11:46
PRECIZĒJUMS
Svarīgi ir zināt kādam mērķim projekts vajadzīgs. Students jau var(varbūt) to projektu uzzzīmēt, bet apliecināt atbilstību spēkā esošajai likumdošanai viņam nav tiesības, jo viņam nebūs sertifikāts, kas obligāti nepieciešams, lai projektu saskaņotu. Vēl būs vajadzīgs būvkonstrukciju projekts, ko atkal parakstīt var tikai sertifisēts būvinženieris.
Cenas ir dažādas, vidēji robežās no 1000 - 1800Ls. Pats esmu arhitekts un nodarbojos ar projektēšanu un saskaņošanu. Ja vēlaties uzzunāt ko sīkāk, rakstiet uz manu e pastu.
Svarīgi ir zināt kādam mērķim projekts vajadzīgs. Students jau var(varbūt) to projektu uzzzīmēt, bet apliecināt atbilstību spēkā esošajai likumdošanai viņam nav tiesības, jo viņam nebūs sertifikāts, kas obligāti nepieciešams, lai projektu saskaņotu. Vēl būs vajadzīgs būvkonstrukciju projekts, ko atkal parakstīt var tikai sertifisēts būvinženieris.
Cenas ir dažādas, vidēji robežās no 1000 - 1800Ls. Pats esmu arhitekts un nodarbojos ar projektēšanu un saskaņošanu. Ja vēlaties uzzunāt ko sīkāk, rakstiet uz manu e pastu.
Autors:
Signe
(---.maksinets.lv)
Datums: 25/04/2005 16:16
Pievienojos jautājumam par arhitektiem...:)
Kāda ir vidējā samaksa par projektu 160-200m2 mājai, no kā tas ir atkarīgs?
(Nekes ekskluzīvs vai ultramoderns...)
(Piebilde: gruntsgabals atrodas Rīgā, Pārdaugavā, privātmāju rajonā)
Kuram ir kāda pozitīva pieredze?
Kāda ir vidējā samaksa par projektu 160-200m2 mājai, no kā tas ir atkarīgs?
(Nekes ekskluzīvs vai ultramoderns...)
(Piebilde: gruntsgabals atrodas Rīgā, Pārdaugavā, privātmāju rajonā)
Kuram ir kāda pozitīva pieredze?
Autors:
jtdesign
(---.btv.lv)
Datums: 25/04/2005 18:40
Projektēšanas izmaksas ir visdažādākās, sākot no dempinga, tad pasniedz ar kaut ko sasmērētu papīru čupiņu, ko celtnieks ieraugot saķer galvu un plūc matus, toties visi zieģeļi un paraksti ir smuki kā tikko no tipogrāfijas naudaszīme.
Ir tādi, kuri savu darbu ceno kvadrātmetros, parastais visur figurējošais skaitlis ir Ls 5.
Ir lielie/zināmie biroji, kuri ar tādiem sīkumiem nekrāmējas un, ja krāmējas, tad skaitļi ir ievērojami.
Un ir tādi kā es, kas levitē kaut kur starp Ls 5/m2 un biroju cenām katru gadījumu izskatot ļoti individuāli, jo neesmu nekāda projektēšanas fabrika.
Un ir vēl visādi citādi.
Ir tādi, kuri savu darbu ceno kvadrātmetros, parastais visur figurējošais skaitlis ir Ls 5.
Ir lielie/zināmie biroji, kuri ar tādiem sīkumiem nekrāmējas un, ja krāmējas, tad skaitļi ir ievērojami.
Un ir tādi kā es, kas levitē kaut kur starp Ls 5/m2 un biroju cenām katru gadījumu izskatot ļoti individuāli, jo neesmu nekāda projektēšanas fabrika.
Un ir vēl visādi citādi.