UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Mājas projekts 250m2
Autors: Labais (---.ventspils.lv)
Datums: 04/01/2007 16:50

Pārdodu 250m2 2-stāvu mājas Individuālo projektu.
1-stāvs: viesu istaba ar kaminu, veranda-ednīca, virtuve, kabinets, sanmezgls; 2-stāvs: 3 guļamistabas, vannas istaba, garderobe, halle.
Saimnieciskā piebūve: katlu māja, veļas māja, garāža 2 mašīnām, noliktava, škūnis.
Mājas platība bez škūņa 250m2, šķūnis 32m2. Ārā paredzēta terase 29m2.
Mājas siena: gāzbetons Aeroc 250mm, siltumizolācija Paroc 100mm, apdares ķieģelis 120mm.
Jumta segums: betona dakstiņi.
Dzelzbetona pārsegumi.
Skursteņi Schiedel tipa.
Būvējot māju, ir iespēja mainīt materiālus, piemēram, Aeroc vietā mūrēt keramzitbetona Fibo blokus, kā arī izvēlēties letākus materiālus, piemēram, mājas jumtam betona dakstiņu vietā likt metāla "Ruukki" vai bituma "Onduline".
Mājas 2-stāvā dalījuma līnija fasādes vizuāli paaugstināta, paredzot apjoma noslēdzošajā daļā vienlaidu iluzora stiklojuma joslu ar tajā integrētiem logiem otrā stāvā telpu apgaismojumam.
Projektam bezmaksas pievienoju Būvkonstrukciju sadaļas rasējumus, mājas būvniecības detalizēto tāmi.
Projekts veiksmīgi izgāja saskaņošanu Ventspils būvvaldē, bet diemžel man nesānak to realizēt. Man projekts izmaksāja 2100,- LVL, bet es pārdodu viņu tikai par 600,- LVL.
Ieinteresētus lūdzu zvanīt t.: 29 593 510, Vjačelsavs,
vai rakstīt uz e-pastu: 19slavio73@#$%&inbox.lv
Varu elektroniski nosūtīt iepazīšanai projekta dažus rasējumus.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.