UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
plānošanas un arhitektūras uzdevums
Autors:
nezinisss
(81.198.49.---)
Datums: 14/06/2007 01:51
Sakiet, ja divreiz (iepriekšejos 2 gadus) bijus izsniegts plānošanas un arhitektūras uzdevums, bet tagad vēlotie pagarināt vēlreiz, pagastā atsaka, sakarā ar to ka pagastam na v detalplānojuma un ka individuļai gabalam tipa jāveic plānošana utt utt, nu vienvārdsakot, vairs negrib izsniegt bet ieslēdz jaunu birokrātijaws mašīnu.
Kā tad ir vai viņiem ir tiesības tā darīt, vai tomēr , ja man bija izsniegts divreiz, tad varu saēnmt arī 3 reizi un ja vaidzēs 4.
Mājas proejktēšna tiešām pirmajā gadā nesākās, bet patriez iet pilnā sparā, slodzes jau rēķina utt utt., iznāk ,ka esmu samaksājis arhitektam, bet pagasts sāk mani čakarēt un negrib pagarināt plānošanas un arhitektūras uzdevuma termiņu.
Vai var lūgt kāda gudrāka , vai speciālista, jurista viedokli šajā jautājumā?
Varu sniegt papildus info ,ja tas nepieciešamas, lai sniegtu pēc iespējas man kompetentāku atbildi.
Kā tad ir vai viņiem ir tiesības tā darīt, vai tomēr , ja man bija izsniegts divreiz, tad varu saēnmt arī 3 reizi un ja vaidzēs 4.
Mājas proejktēšna tiešām pirmajā gadā nesākās, bet patriez iet pilnā sparā, slodzes jau rēķina utt utt., iznāk ,ka esmu samaksājis arhitektam, bet pagasts sāk mani čakarēt un negrib pagarināt plānošanas un arhitektūras uzdevuma termiņu.
Vai var lūgt kāda gudrāka , vai speciālista, jurista viedokli šajā jautājumā?
Varu sniegt papildus info ,ja tas nepieciešamas, lai sniegtu pēc iespējas man kompetentāku atbildi.
Re: plānošanas un arhitektūras uzdevums
Autors:
AR
(87.110.77.---)
Datums: 14/06/2007 13:41
2 gados ir mainijusies likumdošana- pagasts, droši vien, ir apstiprinājis teritoriālplānu un apbūves noteikumus, kas paredz citus spēles noteikumus- bez detālplāna jaunu apbūvi nepieļauj...juridiski, ja nav oficiāli prasīts pagarināt PAU pirms tā darbības termiņa beigām tad viss... pats vainīgs.