UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pleve gridai
Autors: Doma (---.telia.lv)
Datums: 29/06/2007 22:30

Interesanta situacija ar hidroizolaaciju pirmaa staava siltajai gridai uz grunts.
Razhotaaji piedavaa visaadus hidroizolacijas materialus, kuros var uzreiz salikt trubinjas. Tie protams liekas pa virsu putuplastam. Savukaart, visaas buvees ko esmu redzeejis, parasti liek pleevi zem putuplasta.
Taa kaa es arii plaanoju izmantot atseviskju pleevi un trubinjas stiprinaat pie armaturas sieta, tad paradaas jautaajums: kur labaak to pleevi likt? Virs putuplasta vai zem?

Palasiiju seit diskusijas un gudraaks nekljuvu. Visi sadalaas 2 frontees :)
Varbuut kaads ir kaut kur internetaa redzeejis konstruktiivu pamatojumu vienam vai otram veidam njemot veraa gan udens kapilaaro mitrumu kas iet uz augshu no augsnes, gan mitrumu no "augshas" (vannasistabaas piemeram)?

P.S. Nu jaa ir veel treshie, kas lieto foliju. Es arii to labpraat liktu, bet nu taa ir nezheliigi daarga.

Re: Pleve gridai
Autors: v_t (84.237.181.---)
Datums: 30/06/2007 17:29

grunts, grants, šķembas, bieza plēve, puķiks, PEPI REFLEKT POLY 3 mm ar spīdīgo uz leju, 4 mm armatūra ar 15 cm aci, trubas, betons 6 - 8 cm, flīze, cilvēks.

Re: Pleve gridai
Autors: būvinženieris Ivars Brinkamnis (80.232.161.---)
Datums: 04/07/2007 22:34

Tie hidroizolējošie materiāli kuros guldāmas apsildes caurules paredzēti starpstāvu pārsegumos daudzstāvu ēkām.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **        **     **  **     **        **  **     ** 
 **        **     **  **     **  **    **  **     ** 
 **        **     **  **     **  **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727