UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dzīvot nesiltinātā mājā
Autors:
www999
(---.31.livas.lv)
Datums: 28/08/2007 23:53
Sveiki!
Kā īsti ir, ja fibo bloku (300 mm) māja nav nosiltināta, vai ir reāli apkurināt tā, lai ziemā varētu dzīvot? Finanses nepietiek, lai šoruden nosiltinātu :(
Kā īsti ir, ja fibo bloku (300 mm) māja nav nosiltināta, vai ir reāli apkurināt tā, lai ziemā varētu dzīvot? Finanses nepietiek, lai šoruden nosiltinātu :(
Re: Dzīvot nesiltinātā mājā
Autors:
a
(---.ltnet.lv)
Datums: 29/08/2007 00:51
Tad jau padomju laika panelen`es, kur visp`ar `arsienas ir 15 cm dzelzsbetons piln`igi bez nek`ada siltin`ajuma, visi sen būtu atsaluši. Tava māja jau ir ekvators salīdzinājumā ar panelenēm - un nekas, visi dzīvo!
Autors:
Didzisp
(78.84.155.---)
Datums: 29/08/2007 07:30
Siltināšana jau tagad tā kā reliģija- visi tic brīnumiem un cer, ka ar sērkociņa liesmiņu varēs iztabu piesildīt. Nesiltinātā mājā var mierīgi dzīvot un pilnīgi nekas nenotiks. Nu labi, varbūt kādu steru malkas vairāk nokurināsi, vai kādu gāzes kubikmetru, bet tas taču galīgi nav svarīgi, ka tik mājā var dzīvot.
Autors:
td
(87.110.65.---)
Datums: 29/08/2007 14:10
...likumi neļauj dzīvot mājā (var tikai deklarēt to kā dzīvesvietu), kas nav nodota ekspluatācijā; savukārt ekspluatācijā nevar nodot bez ārējās apdares... ja kaimiņš ziņo kur pienākas, var nonākt līdz administratīvam sodam- labāk jau mēģināt pārziemot blakus teltī...
Autors:
Didzisp
(78.84.155.---)
Datums: 29/08/2007 16:23
Nu ja mēs dzīvotu pēc likumiem ... Skaidrs, ja sakārsi apakšveļu uz veļasstriķa pagalmā, būs sredzams, ka apdzīvo māju, bet citādi to grūti pierādīt. Celtnieki taču parasti dzīvo jaunbūvēs, un nekas. Noslēdz ar sevi līgumu, ka esi mājas sargs un pa naktīm strādā savā mājā.
Autors:
v_t
(84.237.181.---)
Datums: 29/08/2007 16:33
kaimiņš dzīvo mājā kopš 60-to gadu vidus. šogad viņa meita kārtoja dokumentus - vāca no visiem kaimiņiem parakstus, zīmēja projektu, nodeva expluatācijā.
bet varēja būt pavisam traģiski. bail, pat, iedomāties. par 40 gadiem bez nodošanas expluatācijā varēja piespriest nāvessodu.
bet varēja būt pavisam traģiski. bail, pat, iedomāties. par 40 gadiem bez nodošanas expluatācijā varēja piespriest nāvessodu.
Autors:
a
(87.226.74.---)
Datums: 29/08/2007 17:46
to: td
Tu gadijuma neesi no tiem, kas ''barojas'' no ''nodosanas ekspluatacijaa''?
ps.paareejiem - man majai vel nav dekorativas apdares+ vel sis tas, tacu cietuma neseezu un netaisos.
Tu gadijuma neesi no tiem, kas ''barojas'' no ''nodosanas ekspluatacijaa''?
ps.paareejiem - man majai vel nav dekorativas apdares+ vel sis tas, tacu cietuma neseezu un netaisos.
Autors:
EjTakTu
(194.8.16.---)
Datums: 29/08/2007 20:43
Jo cietumam nav pabeigta ārējā apdare... :D
Autors:
xxx
(195.122.28.---)
Datums: 29/08/2007 21:05
hahaha, zhetons Ejtaktu :)
Pilniigs murgs. Kursh ies skatiities vai Tu dziivo maajaa kura nav nodota ekspuataacijaa vai ir. Man arii sakaraa ar nelielu paarbuuvi, finaalaa to pashu Krautas reklmeeto un visiem labi paziistamo SLINKUMU maaja nav nodota. Neesmu gan taalu no finisha bet man pat nav praataa naacis ka kaads kaiminjsh tagad naaks un stuchiis.
Nespeeju pat iisti iedomaaties ka kaads naaks un baudiis vai man ir maaja pabeigta un vai es tur tirshaam dziivoju!
Man liekas Latvijaa taadaa viedaa dziivo 35% iedziivotaaji.
Pilniigs murgs. Kursh ies skatiities vai Tu dziivo maajaa kura nav nodota ekspuataacijaa vai ir. Man arii sakaraa ar nelielu paarbuuvi, finaalaa to pashu Krautas reklmeeto un visiem labi paziistamo SLINKUMU maaja nav nodota. Neesmu gan taalu no finisha bet man pat nav praataa naacis ka kaads kaiminjsh tagad naaks un stuchiis.
Nespeeju pat iisti iedomaaties ka kaads naaks un baudiis vai man ir maaja pabeigta un vai es tur tirshaam dziivoju!
Man liekas Latvijaa taadaa viedaa dziivo 35% iedziivotaaji.
Autors:
www999
(---.31.livas.lv)
Datums: 29/08/2007 21:06
Nomierinājāt mazliet. Citādi man jau likās, ka ziemā nosalsim kā prusaki :)
Nodošana ekspluatācijā šobrīd nav svarīgākais. Gribās tik ātrāk tikt vaļā no īres dzīvokļa + autostāvvietas maksājumiem.
Nodošana ekspluatācijā šobrīd nav svarīgākais. Gribās tik ātrāk tikt vaļā no īres dzīvokļa + autostāvvietas maksājumiem.
Autors:
td
(87.110.65.---)
Datums: 29/08/2007 23:57
...var jau jokot, bet manā praksē ikgadu trāpās piedalīties "sakopšanā" vismaz pāris gadījumos, kad kaimiņš ir nostučijis, tā kā vietā teiciens:"jo augstāka sēta ,jo labākas kaimiņatiecības"...
Autors:
iXS
(---.dialup.triatel.lv)
Datums: 31/08/2007 04:31
Tad jau visus tūristrus, kas dzīvo zaļumos teltīs administratīvi sodītu un publiski pērtu;)