UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

hiptekaarais
Autors: Barriga (87.226.77.---)
Datums: 05/11/2007 17:56

Sveiki.
Biju bankaa interiseeties par hipotekaaro krediitu. par cik man jau ir ielikti pamati, bankaa teica ka man jaaiet uz zemesgraamatu dienestu izmainiit ierakstu zemesgraamataa ka tur jau ir jaunbuve. Interisee vai tieshaam tas tagad ir jaadara, ja jaa tad cik ilgu laiku tas aiznjem.

Re: hiptekaarais
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 05/11/2007 18:13

Ja ņemsi kredītu, tad jādara, tāda ir banku prasība. Laiku aizņem daudz, jo jātais vispirms inventarizācija un tai parasti ir garas rindas... Man banka iedeva kredītu, un bija termiņš līgumā, līdz kuram jāieraksta jaunbūve ZG. Ja gadījumābanka prasa to izdarīt pirms tam, tad diez vai ātrāk kā pēc 2 mēnešiem tas būs gatavs (es pat domāju, ka ilgāk, jo ZG arī nestrādā ātri)....

Autors: spk (159.148.42.---)
Datums: 05/11/2007 18:30

VZD inventarizācija - nedēļa līdz mēnesis, būvinspektora objekta apraksts - 1 diena līdz 2 nedēļas. Pie notāra, lai sagatavotu lūgumu, arī 1 diena līdz 1 nedēļa. Iesniegt ir ātri, bet vēl pāris nedēļas jāgaida, kāmēr izmaiņas reāli tiek ierakstītas.

Autors: Barriga (87.226.77.---)
Datums: 05/11/2007 18:56

Paldies.Njemshu veeraa.

Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 05/11/2007 19:51

Varbūt ar to inventarizāciju katrā rajonā savādāk. MAn Rīgas rajonā bija jāgaida ~2 mēneši...Būvinspektora vizīte gan nebija vajadzīga, tikkai izziņa no būvvaldes, ka būvniecība noris saskaņā ar apstiprināto projektu, ko viņi izdod uz inventarizācijas pamata.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   *******   ********   **     **  **    ** 
 **   **   **     **  **     **   **   **   ***   ** 
 **  **    **     **  **     **    ** **    ****  ** 
 *****      ********  **     **     ***     ** ** ** 
 **    **   *******   ********   **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727