UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

sd.lv majas
Autors: essse (84.237.205.---)
Datums: 22/11/2007 22:40

Sveiki, vai kadam ir kada pieredze vai saskarsme ar stone developiment majam, kada kvalitate, cena, izpildes termini!

Re: sd.lv majas
Autors: zipaks (81.198.53.---)
Datums: 23/11/2007 03:40

Dienā pat rakstīja par Valaini un Ozolniekiem

Autors: Frīdis (---.vita.gov.lv)
Datums: 28/11/2007 20:04

Šoreiz atliksim malā negācijas, kas saistītas ar SD ciematiņu Ozolniekos. Par pieredzi to īsti nenosaukšu, taču pirms kāda laiciņa nedaudz informāciju ievācu gan. Apskatījos viņu mājas lapā, šķita baigi vilinoši, mājas var nopirkt 4 gatavības stadijās, šķiet cenas sākot no 176 Ls/m2. Beigās izrādās, ka viņi piedāvā tikai 2 gatavības stadijas un cena vairs nebija nekāda mazā. Ja nemaldos, tad lētākais variants tika piedāvāts 150 m2 par 85 000 Ls. Cik sapratu, tas būtu karkass uz viņu taisītiem pamatiem, plus laikam vēl metāla jumta segums. Visas pārējās izmaksas uz paša pleciem. Ļoti neiepatikās arī tas, ka par tipveida projektu, pēc kura vairākas mājas jau uzceltas, cena tika nosaukta 3000 Ls. Kad sāku iebilst, vai cena nav par lielu tipveida projektam, kundzīte nemaz slikti nejutās, teica, ka tik tas arī maksājot.

Autors: spk (159.148.42.---)
Datums: 28/11/2007 20:16

Frīdis - nu negribēja viņi tevi par klientu. Vai tu vari nosaukt kādu iemeslu, kāpēc viņiem tomēr būtu labāk gribēt? :)

Autors: aigis (87.226.83.---)
Datums: 29/11/2007 00:37

FRĪDI man projekts maksaja500 ls. es no viniem nemu tikai karkasu ar montzu. pamati mani un vis parejais ai. samejiem tas cenas diezgan uzskruvetas

Autors: Frīdis (---.vita.gov.lv)
Datums: 29/11/2007 15:41

Cik sen tas aigi bija? Es runāju apmēram pirms mēneša, gribēju tieši šo vienkāršāko variantu, viņu karkass un montāža, taču to nepiedāvāja. Acīm redzot tik daudzi pie viņiem neskrien, līdz ar to jāpalielina segments, kur var nopelnīt. Projekta cena - 3000, var jau būt, ka tā ir muļķu ķeršana, ja būtu konkrēta runa, tad gan jau atlaistu. Tevis nosauktā cena ir adekvāta vēl šodien, jo FD man teica, ka projekta cena būtu līdz 500 Ls.

Autors: Richs (---.latio.lv)
Datums: 29/11/2007 18:49

Nu ja, tgd ari intereseejos par šīm sd.lv majam, diezgan nelaipni atbildeja utt, cenas saliidzinot ar citam firmam ir dargakas...!nu tas ta!

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  ********   *******   **      **  **    ** 
 **    **  **        **     **  **  **  **  **   **  
     **    **        **         **  **  **  **  **   
   **      **        **     **  **  **  **  **  **   
   **      **        **     **  **  **  **  **   **  
   **      ********   *******    ***  ***   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727