UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Par flizem un trepem ? ! ?
Autors:
a
(87.226.74.---)
Datums: 04/12/2007 04:53
Pstastiet man tagad sekojoso -
kaa ir pareizi :
fliizeet telpas griidu pirms starpstavu trepju uzmontesanas vai peec?
Mani interese no dizaina un praktiskuma viedoklja - kaa izskatiisies taa trepju stiprinajuma vieta (detalja) - pieskruveta uz fliizeem vai labaak piestiprinata uz izlidzinosas betona kaartas(fliizes sini gadijuma, cik saprotu tiktu pigrieztas apkaart stiprinajuma detaljai).
Planotas trepes buutu uz metaala sliedes (metala karkasa) piestiprinati pakapieni, ja tas ir buutiski.
Idejas / komentaari?
kaa ir pareizi :
fliizeet telpas griidu pirms starpstavu trepju uzmontesanas vai peec?
Mani interese no dizaina un praktiskuma viedoklja - kaa izskatiisies taa trepju stiprinajuma vieta (detalja) - pieskruveta uz fliizeem vai labaak piestiprinata uz izlidzinosas betona kaartas(fliizes sini gadijuma, cik saprotu tiktu pigrieztas apkaart stiprinajuma detaljai).
Planotas trepes buutu uz metaala sliedes (metala karkasa) piestiprinati pakapieni, ja tas ir buutiski.
Idejas / komentaari?
Re: Par flizem un trepem ? ! ?
Autors:
EjTakTu
(87.110.64.---)
Datums: 04/12/2007 05:40
Man domāt, ka sliede ir konstruktīvs risinājums, bet flīze vairāk dekoratīvs un respektīvi konstrukcijas nostiprina vispirms a pēc tam izdaiļo. Bet tas tik tāds kindzuļa :) viedoklis.
Autors:
a
(87.226.74.---)
Datums: 04/12/2007 05:46
Nu manupraat taa sliede jau arii cerams buus visai dekoratiiva, uz kuras bus trepju pakapieni.(es vismaz ceru atrast, kas tadas trepes taisa)
Man flizetajs saka, ka vajagot fliizeet un uz fliizes stiprinat to trepju ''peedu'', tacu neesmu redzeejis tadu konstrukciju un baidos, ka rezultata nav baigi nesmuki.
Man flizetajs saka, ka vajagot fliizeet un uz fliizes stiprinat to trepju ''peedu'', tacu neesmu redzeejis tadu konstrukciju un baidos, ka rezultata nav baigi nesmuki.
Autors:
EjTakTu
(87.110.64.---)
Datums: 04/12/2007 06:11
Tā pēda parasti ir pie "sliedes" piemetināta metāla plāksne, kas savukārt pieskrūvēta pie grīdas konstrukcijas. Vajadzēs dekoratīvas skrūves ;) Nu katrā ziņā vajag stabilu pamatni, kur to pēdu kārtīgi nostiprināt.
Autors:
aaaa
(81.198.235.---)
Datums: 04/12/2007 07:26
Lai to trepju pēdu pielīmē ar kādu no superlīmēm. Man bija siltās grīdas un bija bail urbt, no apakšas ar Bison Super Monta Fix un cauri. Vienīgais, ja tur tagad kaut ko gribētu maiņit - nereāli dabūt nost. Mazu gabaliņu vajadzēja atplēst - kas nepamēģinās, neticēs - vieglāk bija betonu ar kaltveidīgu perforatoru zem līmes addauzīt nost nekā to līmi pārplēst.
Autors:
a
(87.226.74.---)
Datums: 04/12/2007 16:53
Klau ''aaaa'', vai Tu man , luudzu nevaretu atsutit foto, kaa izskatas, kad trepes ir nostiprinatas uz fliizeem?Tiesi to vietu, kur stiprinaajums.Mail 8898@#$%&inbox.lv
Par flizem un trepem
Autors:
cad_proj
(87.246.131.---)
Datums: 07/12/2007 20:40
Tā kā gribi trepi uz sliedes, tad vislabākais ir flīzēt pēc tam, vai arī tajās vietās kur būs pēda atstāt neflīzētas vietas, kā arī tajās vietās kur būs margu sākums arī.
Tas ir tāpēc, ka trepes konstrukcijai, kura sastāv no metāla sliedes ir vajadzīgas samērā lielas pēdas (lai turētu nesošo konstrukciju), savukārt pēdām, lai viņas pieskrūvētu pie tā saucamās melnās grīdas, lai būtu smuki ir vajadzīgs teiksim tā bišku paņemt nost betonu, lai pēdu vietas iegremdētu ar visām skrūvēm vai dībeļiem, un pēc tam noflīzētu.
Ja teiksim tā, kā bija rakstīts ar superlīmi, vai savādāk uz flīzēm, tad flīzes saplīsīs, jau pie diezgan nelielas slodzes.
Vēl viens variants ir metāla pēdu novietot vienā līmenī ar flīzēm, bet tas ir diezgan sarežģīti un nez vai tas ir vajadzīgs.
Ja ir interese, tad varu Jums, uzprojektēt, izgatavot, un uzstādīt trepes, un tai skaitā arī margas.
Tas ir tāpēc, ka trepes konstrukcijai, kura sastāv no metāla sliedes ir vajadzīgas samērā lielas pēdas (lai turētu nesošo konstrukciju), savukārt pēdām, lai viņas pieskrūvētu pie tā saucamās melnās grīdas, lai būtu smuki ir vajadzīgs teiksim tā bišku paņemt nost betonu, lai pēdu vietas iegremdētu ar visām skrūvēm vai dībeļiem, un pēc tam noflīzētu.
Ja teiksim tā, kā bija rakstīts ar superlīmi, vai savādāk uz flīzēm, tad flīzes saplīsīs, jau pie diezgan nelielas slodzes.
Vēl viens variants ir metāla pēdu novietot vienā līmenī ar flīzēm, bet tas ir diezgan sarežģīti un nez vai tas ir vajadzīgs.
Ja ir interese, tad varu Jums, uzprojektēt, izgatavot, un uzstādīt trepes, un tai skaitā arī margas.
Autors:
a
(---.radioswh.lv)
Datums: 07/12/2007 20:50
Paldies cad_proj
Bet paskaik uz trepeem ''atveezeeties'' nevaru (vismaz taadaam, kaa gribu), tacu ir jaapienjem leemums vai to trpju telpu fliizeet tagad, vai fliizeetaaju ''atlaist''...?
Bet paskaik uz trepeem ''atveezeeties'' nevaru (vismaz taadaam, kaa gribu), tacu ir jaapienjem leemums vai to trpju telpu fliizeet tagad, vai fliizeetaaju ''atlaist''...?
Par flizem un trepem
Autors:
cad_proj
(87.246.131.---)
Datums: 07/12/2007 21:20
Var darīt visādi, var noflīzēt un pēc tam noņemt vajadzīgajās vietās flīzes nost, var atstāt attiecīgās vietas neflīzētas, var arī neflīzēt, bet kā jau iepriekš rakstīju, uz flīzēm trepes nedrīkst likt, vēl jau ir jāpadomā arī par otrā stāva pārsegumu, kā tur stiprināsies klāt trepe, pēc idejas, to arī pagaidām nevajadzētu nobeigt.
Tas jau no Jums atkarīgs, kā rīkoties šajā gadījumā.
Tas jau no Jums atkarīgs, kā rīkoties šajā gadījumā.
Autors:
ivars-p
(87.110.231.---)
Datums: 07/12/2007 21:28
Flīzē un liec koka trepes!
Autors:
a
(---.radioswh.lv)
Datums: 07/12/2007 23:15
Koka trepes diemzeel negribu.Gribu uz metala nesosas sijas ar koka pakapieniem.
Autors:
ivars-p
(87.110.231.---)
Datums: 07/12/2007 23:29
Tad flīzē un tur kur nāks metāla pēda izņem flīzes ārā.Var jau būt,ka to pēdu var uztaisīt dekoratīvu,bet kā to visu dabūt pareizajā leņķī?(Nav jau koks!)