UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

aeroc
Autors: modzha (81.198.252.---)
Datums: 18/03/2008 07:21

Gribeeju pajautaat kaadiem buuvnieciibas speciaalistiem-cik ljoti nepiecieshamas ir taas liimkastes muureejot ar aeroc blokiem? man jau vinji saka ka vajag bezmaz vai visus vinja izstraadaajumus bet gribeetu dzirdeet kaadu objektiivaaku viedokli. vinji man prasiija ar ko ta es liimi domaaju uzklaat uz blokiem. mana doma bija njemt talkaa to laapstinju kas paredzeeta fliizeeshanai kur robi ir 3x3 mm

Re: aeroc
Autors: aaaa (87.110.175.---)
Datums: 18/03/2008 08:02

Skatoties cik jāmūrē. Ja pāris nelielas sieniņas iekštelpās, tad nevajag. Ja visu māju, tad obligāti - vienkārši ātrāk un smukāk sanāk. Jo tā līme ir šķidra kā maita. Man darīja tā - līmi no vecas tējkannas caur snīpi lēja uz blokiem un tad ar zobaino flīzētāju lāpstiņu izlīdzināja. Super.

Autors: modzha (81.198.252.---)
Datums: 18/03/2008 08:45

jaamuuree ir visa maaja!

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 18/03/2008 08:48

Ja ēkas būvniecībā tu izmanto speciālos blokus Termo375, tad to siltumvadītspēja ievērojami atkarīga no šuves izpildes veida - līmētā 3..4mm šuve nodrošina siltumtaupīšanu, atšķirībā no javas 12..15mm šuves.
Taču, ja ēku no ārpuses paredzi siltināt ar citiem materiāliem, tad šādai plānai un līmētai šuvei nav vairs nozīmes.

Autors: aaaa (---.ltnet.lv)
Datums: 18/03/2008 10:02

Kapeiku p...js, uz visu māju taupīs 25Ls vanniņai. No Latgales? :)

Autors: Garamgājējs (---.ventspils.lv)
Datums: 18/03/2008 10:04

Saskaņā ar krievijas normatīvu "ГОСТ 25485-89 = Бетоны ячеистые" slavenie Aeroc gāzbetona bloki tiek klsificēti kā SILTUMIZOLĀCIJAS MATERIĀLS nevis būvkonstrukcijām paredzētais - nav tik stiprs cik ir nepieciešams nesošām sienām un viegli laužas. Pie tam mūsu Latvijas mitrā klimatā uzsūc milzīgi daudz ūdens - būvniecības laikā (to Jūs varat redzēt, ka lietaino dienu vairāk gada griezumā - gan vasarā, gan pārējos sezonos), neskatoties uz to, ka jau no rūpnīcas atnāc jau mitrie bloki. Tas nozīmē, ka Aeroc bloku FAKTISKĀ siltumizolācijas pretestība stipri samazināta pret ražotāja uzrādīto.

Ja Jūs tomēr paņemsiet nesošo sienu (ārējo/iekšējo) būvniecībai gāzbetonu ar atbilstošo stiprību (blīvumu) - cik faktsiki jābūt pēc normatīviem nesošām konstrukcijām (piemēram, SILBET, SOLBET utt. ar blīvumu virs minimāli pieļaujamo 500 kg/m3), šādu bloku siltumpretestība būs būtiksi zemāka par slaveno Aeroc blokiem un prasa gandriz tādu pašu siltumizolāciju kā visi pārējie bloki (keramiskie, keramzīta, skaidbetona utt.)

Vēlu veiksmi "reklāmas upuriem"!!!

Autors: Modzha (87.226.77.---)
Datums: 18/03/2008 10:47

jautaajums bija par to vai vajag liimkastes nevis vai aeroc ir slikts!!!! forshs man siltumizolaacijas materiaals nopircies aeroc poriterm 400!!! forshi bus ar 400mm bloku siltinaat....tikai ko, tapetes???!!! Tu mani sasmiidinaaji Garaamgaajeej!!! Neesmuy no latgales. man kopaa buus 400mm, 300 mm, 200 mm un 150 mm bloki taa ka man vajadzees 4 kastestes un taapeec arii intereseejos vai vajadzees. kapeikpi...s nu gan neesmu!!! un arii no latgales ne

Autors: AGRIS25 (---.74.livas.lv)
Datums: 18/03/2008 20:47

Līmkaste atvieglo darbu. Ātrāk un smukāk.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **  **    **  **     **  **     ** 
 ***   **  ***   **  **   **   **     **  **     ** 
 ****  **  ****  **  **  **    **     **  **     ** 
 ** ** **  ** ** **  *****     **     **  **     ** 
 **  ****  **  ****  **  **    **     **   **   **  
 **   ***  **   ***  **   **   **     **    ** **   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727