UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Betona grīdas izveide
Autors:
Rx
(80.81.49.---)
Datums: 24/10/2004 23:19
Lejot betona grīdu virs siltuma izolācijas ir liekams ( ar šķirbu) siets, tam klāt DEVI kabelis, virsū ap 5 cm betona. Lai līdzenāk grīdu izlīdzinātu, iesaka lietot plastmasas vadotnes kuras ir 4 cm augstas (tās iepriekš izlīmeņo). Kā viss tālāk notiek? ielej betonu, izlīdzina pa vadotnēm, ļauj sacietēt, tad vēl pāri lej šķidro pašizlīdzinošo massu (Tipa..MIRA..) ap 1cm? Vai silstot grīdai šīs vietas virs vadotnēm neplaisā?( Jo grīda taču silst!) Un vai vispār tas viss tā notiek- Pašam tas jādara, bet vēlme to izdarīt maksimāli pareizi.Bortos jāliek siltuma izplešanās šuves...
Re: Betona grīdas izveide
Autors:
Muntis
(---.btv.lv)
Datums: 25/10/2004 09:37
ja tu labi izlīdzināsi un pēc pāris stundām izrīvēsi ar rīvdēli tad nevajadzēs nekādu izlīdzinošo kārtu, jo tas ir dārgi un man liekās ka pavisam lieki. Runājot par plaisām piekrītu cik strādājot stroikā esmu redzējis plaisas vienmēr gandrīz ir pie šīm vadulēm(nezinu kādu efektu dod siltās gridas pieņemu ka palielina), it īpaši ja neielik deformācijas lenti gar sienu.
Autors:
Rx
(80.81.49.---)
Datums: 25/10/2004 19:46
Pērkot vadotnes, pārdevējs ieteica arī plastifikatoru nopirkt. Tad betons ir plastiskāks, un mazāk plaisu rašanās iespēju. Arī citi ieteica, ka virs vadotnēm neko virsū nelej! Tās kalpo arī kā spriegumu izlīdzinātājas. Bet kā tad jutīsies virs tām pielīmētās flīzes?
Autors:
Muntis
(159.148.110.---)
Datums: 25/10/2004 20:02
es domaju ka nekas traks tur nevar notikt jo taas plaisas nebuus tik lielas un plastifikaators ir labalieta. bet pasaki kaeec tu izvelejies betona griidu nevis koka. man ir tada dilema kadu gridu izveleties?
Paldies.
Paldies.
Autors:
Rx
(80.81.49.---)
Datums: 25/10/2004 20:41
Tas ir puspagrabs. Grunts jau ir zeme.Tā būs pirts prieķštelpa, un dušas telpa. Būs slapjumi, tos žāvēšu ar DEVI. Siltums pats par sevi būs no radiatoriem. Griestu augstums mazs- ap 2.4m!!! tapēc neko biezu likt nedrīkst. Tā tas ir.